Comunicate

„1, 2, 3 si afli tot ce vrei!” Picii se distreaza in fiecare sambata, alaturi de TVR 1

Si alaturi de ei, parintii si bunicii. Bufnita Luni, Soricelul Grig si cele doua fetite Maia si Ioana formeaza o super echipa, mereu pregatita cu informatii si raspunsuri pe intelesul copiilor la nenumaratele lor „de ce”-uri. Sore, prima invitata la „1, 2, 3 si afli tot ce vrei!”, pe 26 septembrie, ora 08:30.

In fiecare sambata dimineata, cat timp parintii isi beau in tihna cafeaua, copiii vor avea parte de intalnirea mult asteptata cu noii lor prieteni: Maia, Ioana, Grig si Luni, pentru a afla raspunsuri la nenumaratele lor „de ce”-uri. Impreuna invata si se distreaza, la TVR 1.

Din aceasta toamna, TVR 1 readuce in atentia telespectatorilor programe destinate copiilor. Astfel, din 26 septembrie, TVR 1 lanseaza o noua emisiune pentru copii: „1, 2, 3 si afli tot ce vrei!”, program al carui producator este indragita prezentatoare tv Irina Mohora, care isi face, cu emotie si bucurie, debutul ca producator de emisiuni cu aceasta ocazie.

Emisiunea educativ-distractiva „1, 2, 3 si afli tot ce vrei!” este destinata copiilor cu varste intre 2 si 6 ani si le va prilejui celor mici intalnirea cu patru simpatici prezentatori: Bufnita Luni, mereu inteleapta, care are raspunsuri si explicatii la toate intrebarile. Soricelul Grig, energic, nazdravan, e mereu pus pe sotii, gata sa experimenteze orice lucru nou. Maia e fetita curioasa si curajoasa. Iar Ioana, fetita timida, fricoasa, dar care vrea sa afle si sa incerce tot ce nu stie.

Cei patru prieteni formeaza o super echipa! Au informatii si raspunsuri pe intelesul copiilor, la curiozitati cate-n luna si in stele si la nenumaratele lor „de ce”-uri. Cauta explicatii la toate intrebarile mari si mici. Curiosi si curajosi, impreuna sunt gata sa experimenteze lucruri noi, invata si se distreaza, iar copiii care privesc se pot regasi in personalitatile si preocuparile lor.

„In fiecare editie, o vedeta mamica vine si le pregateate celor patru prieteni micul dejun, cea mai importanta masa care ne da energie pentru toata ziua. Pentru ca picii sa se distreze si sa se joace! Doar nu poti face nazdravanii cu burtica goala :)”, admite Irina Mohora, producatoarea emisiunii si, la randul ei, mamica unui baietel de 3 ani. In prima editie „1, 2, 3 si afli tot ce vrei!”, invitata lui Grig este simpatica actrita si csntsreata Sore, si ea mama unei fetite de patru ani.