Teatru si Film

1 Martie si 8 Martie, sarbatorite la Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu. Martisor teatral si spectacol cadou de Ziua Mamei

Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu ofera publicului, in 1 Martie, un martisor teatral – savuroasa comedie „Barbate, treci la fapte!”. Cu ocazia zilei de 8 Martie, mamele si fiicele primesc in dar un spectacol-lectura emotionant – „Mama”.
„Ce alt prilej mai minunat pentru a celebra frumosul decat in luna martie, o luna ce sta sub semnul feminitatii si al miracolului vietii? Si pentru ca teatrul este frumusete, este o mare bucurie pentru noi sa oferim spectatorilor nostri doua spectacole in datele de 1 si 8 Martie. Sunt spectacole dedicate bucuriei de a trai si de a impartasi iubire. Pentru ca, in luna martie, teatrul este despre frumusete si iubire”, spune Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului National „Radu Stanca” Sibiu.

De 1 Martie, una dintre cele mai iubite comedii de pe scena Nationalului sibian, „Barbate, treci la fapte!”, regia Serban Puiu, a fost programata special ca un dar pentru aceasta sarbatoare. Tocmai de aceea, un bilet gratuit va fi oferit pentru fiecare bilet achizitionat.
„Barbate, treci la fapte!”, de Ray Cooney, John Chapman, in regia lui Serban Puiu, are o distributie de exceptie care ii reuneste pe indragitii actori: Adrian Matioc, Cendana Trifan, Adrian Neacsu, Veronica Arizancu, Cristina Blaga-Tomus, Diana Fufezan, Pali Vecsei, Mariana Mihu – Plier, Cristian Stanca, Dana Talos, Vlad Robas, Arina Ioana Trif.
Spectacolul este programat in data de 1 martie, la ora 19:00, la TNRS – Sala Mare, iar biletele in sistem 1+1 sunt disponibile pe www.tnrs.ro si la Agentia de Bilete.

Ziua Mamei va fi sarbatorita la TNRS cu un spectacol-lectura emotionat, „Mama”, regia Mariana Camarasan, cu Diana Vacaru-Lazar si Cendana Trifan. 40 de doamne si domnisoare, mame si fiice, se pot bucura gratuit de aceasta creatie artistica de o sensibilitate unica, care a avut parte de un succes extraordinar in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu 2021.
Evenimentul este programat la Sala Studio, in 8 martie, la ora 19:00, iar accesul este gratuit si se poate face in baza rezervarilor la tel. 0740 775 148.