Comunicate

Adrian Despot: “Pe scena sunt cu totul alt om”

Invitat de Irina Pacurariu intr-o editie speciala „Reteaua de idoli”, luni, 17 octombrie, de la ora 20:00, la TVR 2, artistul care a spus in repetate randuri „nu ma simt acasa in show-business, dar asta cred ca se vede” va face cateva marturisiri de suflet.

Despre Adrian Despot, solistul trupei „Vita de vie”, se stie ca este un artist talentat. Mai mult, iubitorii muzicii ii cunosc exigenta, iar dupa mai bine de 30 de ani de cariera, Adrian Despot este, pe langa interpret, compozitor si producator cunoscut in lumea muzicala.

“Pe scena sunt cu totul alt om. Sunt cel mai prietenos si cel mai vesel si cel mai energic “Adrian” care poate fi. Fanii nostri stiu ca preferam intotdeauna o strangere de mana dupa concert decat sa dam autografe. Interactiunea aceasta umana atat de simpla si de naturala cred ca ne reprezinta cel mai bine”, i-a povestit Adrian Despot Irinei Pacurariu.

Stiati ca de foarte tanar Adrian Despot a cunoscut lumea showbiz-ului? Mama solistului de la „Vita de vie” a fost textier, si inca unul apreciat. Corina Despot a fost cea care s-a ocupat de pregatirea muzicala a solistului „Vita de vie” si l-a sustinut sa participe la “Scoala Vedetelor”, emisiunea care a reprezentat rampa de lansare a lui Adrian Despot, la inceputul anilor 90. Si tot la „Reteaua de Idoli”, Adrian Despot va vorbi si despre tragedia Colectiv, la care a fost martor. Dupa 7 ani, muzicianul va face un emotionant si coplesitor exercitiu de sinceritate.

Irina Pacurariu: Te rog sa imi povestesti cum ai chemat-o pe mama ta prima data la un concert.

Adrian Desport: N-a fost nevoie s-o chem, pentru ca mama de abia astepta. Mama nu a tolerat foarte bine faptul ca eu am plecat de la Scoala Vedetelor, pentru ca ea si-a dorit toata viata sa vada copilul la televizor, ca acolo e bine. Asa ca venea la toate concertele de la inceput si nu doar ca venea la concert, venea si in backstage si ne aducea ciocolata. In momentul in care am inteles ca nu trebuie sa-mi demonstrez decat mie, ca lupta mea este cu mine, nu cu oamenii cu care ma intalnesc in viata de zi cu zi, atunci am sunat-o pe mama si am invitat-o la primul concert. Nu doar atat, ci am luat-o de la intrare si am dus-o pana in spate, la locul ei.

Am descoperit o placere mare atunci cand muzica noastra reuseste sa lege destine. Sunt oameni care sunt impreuna, au intemeiat o familie si au copii, intalnindu-se la un concert „Vita de vie”. Pentru ei, melodiile noastre inseamna, poate, la fel de mult cat au insemnat pentru noi atunci cand le-am facut. Iubesc lucrul acesta!”

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/10/RDI_Irina-Pacurariu.jpg