Teatru si Film

Afla aici cine este Costin Cambir ce vine joi 26 noiembrie 2020 la ArtFM in cadrul matinalului Art Cafe cu Nechifor Petrut de la ora 8:00

A studiat actoria la Facultatea de Teatru a Universitatii „Spiru Haret”, clasa prof. Univ. dr. H.c. Sanda Manu. Licentiat in Artele Spectacolului.

A fost Actor la Identity Agency Group. A fost Actor la Teatrul Municipal Targoviste. A fost Actor la MediaPro Pictures. A jucat in serialele Pariu cu Viata si Arestat la domiciliu.  A studiat Acting la „Identity School of Acting” (scoala de drama part-time care a fost fondata la Londra, Anglia de catre Femi Oguns in 2003), a studiat Acting la „Ivana Chubbuck Acting Studios Hollywood” (Ivana Chubbuck este creatoarea unei scoli de actorie la Hollywood si trainer al unora dintre cei mai cunoscuti actori, precum Brad Pitt, Halle Berry si Charlize Theron). A studiat Theatre si la UNATC I.L.Caragiale – Bucuresti. A jucat in circa 200 de episoade de seriale pe TV in Romania si alti 8 ani a fost angajat in teatrul romanesc. „Am studiat cu Ivana Chubbuck la Bucuresti, dar am urmat-o pe Ivana Chubbuck si la Los Angeles. LA Londra am 50 de spectacole vizionate in decurs de un an pe West End. Prada Lower Management. 2 ani la Identity School of Acting. Burberry Lower Management. Un workshop gratuit sustinut in Bucuresti la inceputul lui august, anul acesta. Asa s-a nascut „Bucharest Playhouse”. O școala ca afara!”

Ideea acestei scoli a venit ca raspuns la nevoia pe care o vedeam in Romania de a avea o baza de pregatire aliniata la standardele occidentale, moderna, avand o misiune clara, aplicata cu rigoare. Aceea de a antrena actori conform metodelor „de afara”, intr-un regim part-time, care sa ii ofere posibilitatea oricui sa fie independent financiar, in timp ce isi permite sa isi exploreze potentialul creativ, trecand cu mandrie pragul unei institutii care il respecta, se respecta, si respecta mestesugul pentru care si-a deschis portile. Va invit sa urmariti promo-ul pe www.bucharestplayhouse.ro B.P.H. este o scoala de actorie part-time ce imbina rigoarea teatrului englezesc cu dezinvoltura specifica „metodei” americane si spiritul inimitabil al poporului roman. Metoda este „inspirata” din structura si filosofia centrelor educationale din Occident.

Actorul Costin Cambir a pariat cu viata si a urmat studii intense in domeniul artistic la cel mai inalt nivel pe mapamond. Acum se intoarce in Romania sa transmit si artistilor de aici experienta fericita de care a avut parte. Costin nu a uitat de unde a plecat si vrea sa daruiasca ceva din tot ce a adunat in acesti ani de specializare peste hotare!