Antreprenoriat Comunicate

„Agrostrategia” si „Fermierii Romaniei, emisiuni in premiera la TVR 1

·        Incepand de luni, 16 mai, orele 10.00 si 10.30, Vlad Macovei si invitatii sai aduc ele mai noi informatii si subiecte de interes despre mediul rural romanesc, la TVR 1.
·        Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Chesnoiu – invitatul primei editii.

Cand fermierii castiga, toata lumea castiga! Informarea este cea care inclina balanta intre o productie profitabila si una fara mari beneficii. Astazi, agricultura se face cu cap. Iar productia creste cu cat stii mai multe. Din 16 mai, Televiziunea Romana vine in sprijinul fermierilor, dar si al tuturor celor interesati de subiecte din domeniul agriculturii, cu doua emisiuni in premiera ce le vor raspunde la toate intrebarile: „Agrostrategia” si „Fermierii Romaniei” se vad de la orele 10.00 si 10.30, de luni pana joi, la TVR 1.

De la zootehnie la legumicultura sau pomicultura, de la fonduri europene la culturi bio, echipamente, utilaje, digitalizare, administratie locala sau targuri de agricultura, Vlad Macovei si invitatii sai ne aduc informatii utile, la zi, pe intelesul tuturor. Fondator al platformei de stiri, analize, reportaje, interviuri si investigatii agricole Agrointeligenta, realizatorul si moderatorul celor doua productii ne propune teme de interes ce ating toate componentele economice, sociale si culturale ale mediului rural romanesc, precum si oportunitatile de dezvoltare pe care fiecare le poate avea.

Prin dezbateri in studio, cu raspunsuri la intrebarile fermierilor, precum si reportaje realizate in mediul rural, cele doua proiecte vor oferi, de asemenea, o cunoastere mai buna a satului romanesc pentru publicul urban si pentru consumatori.

Luni, pe 16 mai, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Chesnoiu, este invitatul lui Vlad Macovei intr-o emisiune speciala. „Agrostrategia” si „Fermierii Romaniei” sunt la TVR 1, de la orele 10.00 si 10.30.​