Muzica

Alessandra Petrosca debuteaza cu piesa “Sing It On”

Tanara interpreta originara din orasul Petrosani, Alessandra Petrosca, a debutat zilele acestea cu melodia ei de debut, “Sing It On”, o piesa in limba engleza, realizat de ctre o echip internationala si anume, de catre EL Radu, interpret si producator din Republica Moldova impreuna cu “The Master Of The Sound”, compozitor si inginer de sunet din Spania.

“Sing It On” s-a auzit in premiera la celebrul show matinal de televiziune, “Neatza cu Razvan si Dani”, de la Antena 1, interpreta facand un adevarat show de energie si emotie. Din spusele Alessandrei, nu se compara cu nimic senzatia  de a avea o piesa de debut de nota 10 si toata tara e cu ochii pe tine.

Momentan tanara interpreta este in campania de promovare a piesei, dar mai prgateste si alte surprize muzicale alaturi de echipa sa, eventual si un video clip.

Alessandra Petrosca este studenta la Universitatea „Hyperion” din Bucuresti, Facultatea de Arte, sectiunea Artele Spectacolului de Teatru (Actorie),  iar vara aceasta a sustinut si examenul de Licenta la Universitatea din Petrosani, Facultatea „Finante si Banci”.

Ii uram mult succes in domeniul artistic si cel de studii!

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2020/09/Alexandra-Petrosca.jpg

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu