Muzica

Alex Cruceru lanseaza single-ul sau de debut “RockStar”

Alex Cruceru, absolvent al UNATC, se lanseaza in muzica cu single-ul “Rock Star”. Piesa este compusa de Any1 (Andy Robert), producator care a mai colaborat cu artisti precum Snoop Dogg, Amna, Lora, Connect-R, Puya sau Mandinga.

““RockStar” este o melodie pop, cu influente funk. Aceasta a aparut din dorinta mea de a canta o melodie care sa reflecte cat mai bine posibil personalitatea mea artistica, influentele pe care le am, ceea ce imi place sa ascult. Pe langa asta, ar mai fi un aspect important si anume acela ca mai ales in aceasta perioada in care traim, in care apar tot felul de probleme oamenii au nevoie sa se manifeste, sa danseze, sa se distreze, sa se descatuseze de aceasta presiune. Nu putem iesi in club, dar prin aceasta piesa am putea evada si sa simtim ca de fapt e ca si cum am fi acolo. Prin urmare, consider ca este o piesa care nu are cum sa nu te ridice de pe scaun. Pana la urma, in funk este vorba mai ales despre asta. Mi-a facut o deosebita placere sa lucrez cu producatorul Andy Robert. Este un om si un artist minunat, care m-a ajutat cu multe lucruri. A fost o experienta extraordinara. Am avut incredere inca de la inceput in viziunea lui”, a declarat Alex Cruceru.

“Pentru mine, muzica este libertate. Este modul prin care imi este cel mai usor sa-mi transmit emotiile, gandurile, trairile. Muzica are capacitatea de a ma transporta intr-o alta lume, unde simt ca as avea curajul sa fiu oricine si sa fac orice”, a adaugat artistul.

Alex Cruceru este absolvent al UNATC. De asemenea, a urmat cursurile ActoriedeFilm.Ro, scoala de actorie a lui Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta. A jucat recent rolul Iordache in spectacolul “D-ale Carnavalului” la Teatrul Masca, unde in prezent este actor colaborator. A cantat ca solist vocal in trupe pop/rock si a compus diverse melodii. De-a lungul timpului a fost implicat in mai multe proiecte artistice, fiind premiat in diferite festivaluri.