Muzica

Amour a lansat videoclipul “Buzele” si vine Luni, 1 Martie, la Matinalul Art FM

La final de 2020 am facut cunostinta cu cea mai fresh voce a momentului. In varsta de 17 ani, Amour lanseaza primul single din cariera sa. „Buzele” este o piesa senzuala cu un sound cool, despre recunoastere si despre asumare, compusa si produsa de catre Kastha John, Horace, Adi Cristescu in studiourile Midiots.

Single-ul este insotit de un videoclip regizat de Kobzzon in care protagonist este chiar Amour. Artistul joaca rolul barbatului care incepe sa realizeze cat de valoroasa este iubirea si recunoaste ca „scuzele n-au functionat” atunci cand dragostea il inconjura. Piesa este un statement despre iubire, dar si cheia catre inima ranita a persoanei iubite.

„Proiectul Amour a inceput odata cu aceasta piesa pe care abia am lansat-o, dar si cu alte single-uri pe care le-am pregatit pentru voi si pe care abia astept sa le ascultati. «Buze» vorbeste despre iertare, despre faptul ca oamenii s-au nascut din pacat, iar pacatul sau tentatia este in continuare la orice pas. Dar este si despre cum noi, oamenii, putem oferi o a doua sansa. Avand in vedere circumstantele in care ne aflam in prezent, sper sa devenim mai toleranti cu noi, mai buni si sa iertam buzele. Pentru primul meu single am lucrat cu prietenii de la Midiots carora vreau sa le multumesc mult pentru tot”, povesteste artistul.

Amour si-a descoperit pasiunea pentru muzica de mic, iar de la sase ani a inceput sa urmeze cursuri de canto, pian, dans si miscare scenica. De-a lungul timpului a participat la nenumarate festivaluri si concursuri de muzica nationale si a urcat pe scena Salii Palatului unde a cantat alaturi de artisti renumiti in cadrul mai multor evenimente internationale. Mai mult decat atat, Amour a jucat in filmul romanesc „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” lansat in 2012, ce a putut fi urmarit pe marile ecrane din cinema, iar in 2016 a fost prezentatorul stirilor pentru copii la un post de televiziune timp de un an.