Muzica

Andra Ionita este artista care la 13 ani lanseaza a cincea piesa din cariera, chiar de ziua femeii

Andra Ionita este artista care la 13 ani lanseaza a cincea piesa din cariera, chiar de ziua femeii

,,Tu” se numeste piesa dedicata tuturor mamelor si femeilor importante din viata noastra care, cu zambetul lor, ne ajuta sa vedem viata cu alti ochi, mai plini de iubire.
,,Versurile piesei le-am scris impreuna cu mama. Ea ma invata, in fiecare zi, ce inseamna sa fii femeie si care ar trebui sa fie valorile unei femei. Am folosit ,,obsesiv” cuvantul ,,frumoasa” pentru ca, da, femeile sunt frumoase, toate femeile sunt frumoase si trebuie sa constientizeze asta! La multi ani, femeie! ” – a declarat artista despre noul single.
Clipul noului single a fost filmat chiar acasa la Andra Ionita, acesta fiind cel mai plin de iubire si de amintiri loc in care mama este prezenta.
Andra Ionita studiaza muzica de la 5 ani, participand de-a lungul timpului la diverse competitii unde de fiecare data s-a aflat pe podium. In prezent, urmeaza cursurile de canto de la Music City, sub indrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari) si a mai lansat pana in prezent alte 4 piese: ,,Clap your hands”, ,,Mix de sentimente”, ,,We forget” si ,,Christmas is coming” feat. AVA.
De muzica celui mai nou single s-a ocupat AVA (Andreea Avarvari), versurile au fost scrise de Andra Ionita, iar orchestratia a fost realizata de Mihai Grecan.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu