Muzica

Andra Ionita isi lanseaza cea de-a treia piesa la doar 13 ani si vine joi 22 octombrie 2020 la ArtFm Bucuresti in cadrul matinalului ArtCafe

,,We forget ” se numeste noul single al Andrei care reflecta greutatile si shimbarile prin care toti am trecut in anul 2020. Versurile au fost compuse chiar de artista, in doar 10 minute, iar piesa are un sound sensibil si profund.

Dupa debutul in industria muzicala cu ,,Clap your hands”, a urmat piesa ,,Mix de sentimente”, iar acum Andra continua sa ne surprinda cu o melodie care are un mesaj foarte important pentru societate: sa nu uitam sa fim buni unii cu altii si sa nu uitam ce inseamna prietenia adevarata.

Totodata, Andra studiaza muzica de la 5 ani, participand de-a lungul timpului la diverse competitii unde de fiecare data s-a aflat pe podium. In prezent urmeaza cursurile de canto la Music City, sub indrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari).

,,Single-ul acesta este in mare parte despre anul 2020, s-au intamplat atat de multe lucruri neasteptate si intr-un fel ne-au dezumanizat si asa cum spun si in piesa ,,We forget to be kind”, cam despre asta e vorba” – declara artista despre noua sa piesa.