Stiri prin gaura cheii

Andreea Raicu: „Am facut multe ore de terapie, am citit foarte mult si tot nu intelegeam ce lipseste”

Se numara printre cele mai frumoase si elegante femei din Romania, iar in timpul petrecut ca prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu a fost una dintre cele mai rasfatate vedete.

Cu toate acestea, a renuntat la cariera stralucitoare, iar acum, la invitatia Andreei Marin in emisiunea TVR 2, „Nu exista nu se poate”, de luni, 26 octombrie, Andreea Raicu a dezvaluit motivul:

„Aveam tot ce imi doream si aveam, cumva, viata la care visa toata lumea, adica acele elemente pe care daca le ai ti se garanteaza o viata fericita. Aveam o cariera stralucita, eram celebra, aveam o situatie financiara care imi permitea sa fac orice, oricand, aveam relatia care parea perfecta, aveam o casa in care stateam si care-mi placea foarte mult, puteam sa calatoresc si sa-mi cumpar tot ce imi doream eu. Cumva, era viata din filme. Viata fara greseala, daca o priveai din exterior. Si cu toate astea, nu simteam asa. Simteam ca lipseste ceva… Am facut multe ore de terapie, am citit foarte mult si tot nu intelegeam ce lipseste.  Si cand te deschizi, viata iti  aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente si poti sa gasesti raspunsurile. Doar atunci cand vrei…”

Cu un look de invidiat, Andreea Raicu a ajuns repede celebra. A castigat locul 1 la finala nationala „Elite Model Look” si premiul „Best Elegance” „Elite Model Look” organizata la Seul, devenind astfel prima romanca recompensata cu un astfel de premiu. In 20 de ani, vedeta a moderat numeroase emisiuni TV, dar si reality show-uri de succes: „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la tara”. A decis insa sa se retraga pentru a se dedica „unui business care rezoneaza cu valorile mele”.

„Am intrat in televiziune in urma cu 20 de ani si imi amintesc ca am fost prima data la o proba si m-am dus fara sa stiu ce o sa se intample. Era pentru o emisiune de dimineata. Am luat proba si urmatorii 20 de ani i-am petrecut in televiziune creand momente si amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodata ca voi ajunge sa fac televiziune, nu mi-am imaginat sa petrec atatia ani intr-un loc, pentru ca atunci cand eram mica mi-am dorit sa fiu psiholog. Daca stau sa-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atat de fascinata sa inteleg ce se intampla cu oamenii…”, a mai spus Andreea Raicu in emisiunea „Nu exista nu se poate”.