Muzica

Aniri vine luni 16 noiembrie 2020 la Art fm in cadrul matinalului Art Cafe cu Petrut si Natalia

Aniri lanseaza „In inima ta”, un single romantic ce te transpune intr-o calatorie a iubirii, in care amintirile frumoase isi fac din nou loc in inima ta si iti dau puterea sa lupti pentru iubire si sa depasesti orice obstacol ce apare.

„In inima ta” este insotita de un videoclip filmat in insulele Greciei, ce subliniaza prin imagini emotia piesei. Protagonista clipului este chiar Aniri care joaca rolul femeii indragostite de el, sufletul ei pereche.

„«In inima ta» reprezinta o clipa de fericire care pare rupta din basme si care este atat de greu de pastrat. Este despre gasirea acelei persoane care te va lua in lumea sa si te va tine de mana pe un nou drum, langa care simti ca esti acasa sau cu alte cuvinte, despre gasirea ritmului potrivit la doi. Este o piesa foarte speciala pentru mine care sper sa ajunga la inimile voastre. Am avut onoarea de a lucra la aceasta piesa impreuna cu Dony, Radu Bolfea si Laurentiu Duta. Videoclipul a fost filmat in Grecia pe minunata insula Creta si sper sa reuseasca sa redea senzatia de dor de mare, de soare, de impreuna si de tot ce ne place si ne-a lipsit in ultima perioada”, povesteste Aniri.

Cariera muzicala a artistei Aniri a prins contur in urma cu patru ani cand i-a cunoscut in studiourile 1AM pe Dony si pe The Kid, compozitorii primei sale piese, „2 straini”. Au urmat single-uri precum „Beautiful Life”, o piesa despre curaj si sentimente, ale carei versuri au fost scrise de catre artista, „Lie and die”, „Glasses on” si „Suflet bun”.

Mai multe informatii despre cariera artistei aflam la matinalul Art Cafe de luni 16 noiembrie 2020 de la ora 8 la 11:00  cu Petrut  si Natalia .