Art Talent cu Alexandra Lungu

Art Talent cu Alexandra Lungu in fiecare Sambata de la 13:00 - 14:00

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2020/12/Art-Talent.jpg

Salutare tuturor!

Eu sunt Alexandra gazda noii emisiuni “Art Talent” din cadrul ArtFm. Alaturi de dumneavoastra, in fiecare Sambata de la 13 la 14 vom descoperi talentele mai mult sau mai putin ascunse ale frumoasei noastre tari.

Te intrebi daca ne cunoastem? Normal ca ne cunoastem; si eu am intrat in echipa ArtPres cu talentul meu in fotografie si imi doresc sa ma redescopar impreuna cu voi si de asemenea,  sa scoatem din umbra talentele nepretuite ale tuturor invitatilor.

“Art Talent” nu are scop competitiv ca majoritatea emisiunilor. Noi dam sansa oamenilor cu adevarat talentati sa lase o amprenta in sufletele celor care se bucura de arta sincera facuta de acestia. “Art Talent” isi doreste de asemenea sa te cunoasca pe tine, omul interior care creeaza si bucuria resimtita in timpul crearii.

Atmosfera emisiunii “Art Talent” va fi una lejera, ca o discutie intre prieteni. Vom discuta diverse lucruri, precum: ce anume iti place sa faci, cine esti tu cu adevarat, cum ai ajuns sa iti descoperi talentul, ce dorinte ai, ce performanta vrei sa atingi, demonstratii live si multe altele.

Si cel mai important lucru este ca oamenii care vor dori sa isi imparta talentul cu noi nu vor fi uitati, vor avea parte de o continua promovare pe tot drumul carierei lor.

Gata, tragem cortina! Va astept in fiecare sambata sa povestim mai multe.

Cei care doresc sa se inscrie in emisiune o pot face contactandu-ma pe pagina mea personala de Facebook https://www.facebook.com/alexandra.ioana.351/ sau folosind formularul de contact de mai jos.

  Ataseaza pozele tale aici

  Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

  Emisiune: 27.02.2021 - invitat -Alyssa, artist acrobat

  Emisiune: 20.02.2021 - invitat - K-RIGA - cantaret si compozitor

  Emisiune: 16.01.2021 - invitat ANGELA NICOLAE - artist plastic

  Emisiune: 12.12.2020 - invitat sculptorul Daniel Radulescu

  Emisiune: 05.12.2020 - invitata cantareata si compozitoarea Alexa Olteanu

  Vezi ce invitati au venit la emisiunea Art Talent