Lifestyle

Ascultati Fashion Art by Julianne P. si puteti castiga minunatele dulciuri Roshen

Dupa cum v-a obisnuit, Julianne P. va asteapta in fiecare Luni de la ora 11:00 cu cea mai fresh emisiune de Lifestyle. In editia de Luni, 15 Decembrie, frumoasa artista va asteapta si cu un super concurs prin care puteti castiga un cosulet cu minunatele dulciuri Roshen (bomboane, jeleuri, ciocolata, napolitane si biscuiti).

ROSHEN Confectionery Corporation este unul dintre cei mai mari producatori de dulciuri la nivel mondial , ocupa locul 27 in rating-ul Global Top 100 Candy Companies.

ROSHEN Confectionery Corporation produce peste 320 de sortimente de produse de inalta calitate . Portofoliul de produse cuprinde o gama variata de dulciuri : batoane de ciocolata , tablete de ciocolata , praline, jeleuri , dropsuri , caramele , acadele , bomboane de ciocolata , biscuiti si napolitane In fiecare an volumul total al productiei intregii companii ajunge la 300 mii de tone ( cantitate distribuita in 35 de tari
printre care si Romania). Produsele ROSHEN Confectionery Corporation sunt fabricate utilizand tehnologii de ultima generatie. Liniile de productie de inalta capacitate, respectarea stricta a retetelor , folosirea exclusiva a materiei prime de inalta calitate, reprezinta punctele forte ale produselor Roshen.

Produsele Roshen au un gust foarte bun si o gama incredibil de mare:

  • Batoane de ciocolata: cu cacao, cu caramel, cu creme-brulee, cu arahide, cu caramel sarat, cu capsuni, iaurt si biscuite, cu brownie cu visine
  • Ciocolata: neagra intensa, neagra clasica, neagra cu migdale, neagra cu caramel sarat, cu nuga de afine, cu nuga de portocale, cu nuga de cocos, cu nuga de alune, cu lapte “Lacmi” (cu alune zdrobite, cu alune si bucati de caramel sarat, cu “panna cota” de capsuni, cu iaurt de ananas, cu crema de lapte si napolitane, cu crema de cacao si napolitane, cu crema de lapte si biscuiti, cu cracker si umplutura de alune si ciocolata)
  • Cutii cu bomoboane: Compliment (Hazelnut, Strawbery, Tiramisu, Truffle), Shhoters (Cosmopolitan, Marguerita, Rum, Tequila, Brandy), Cherry Queen
  • Biscuiti: cu cacao, cu cacao si alune, cu lapte si vanilie
  • Napolitane: cu alune, cu crema de lapte, cu ciocolata, cu cacao si crema de lapte
  • Bomboane
  • Caramele
  • Jeleuri

 

Noi am degustat o mare parte din ele si va puten spune ca napolitanele cu crema de lapte, batonul de ciocolata cu creme-brulee, caramele Korivka si ciocolata “Lacmi” cu crema de lapte si napolitana reprezinta un gust care da dependenta, gustul dulcirilor din copilarie.

Pentru a afla mai multe despre dulciurile Roshen si a castiga premiul oferit de Art FM ascultati “Art Fashion” by Julianne P., Luni, de la ora 11:00.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu