Muzica

AVA lanseaza ,, Hai pleaca!”, primul single de pe EP-ul Emotii – video –

Cel mai nou EP al Avei intitulat ,,Emotii” a debutat astazi cu prima piesa. ,,Hai pleaca!” insumeaza toate emotiile pe care artista le traieste in momentul in care o relatie este pe sfarsite.

,,Hai pleaca” este piesa in care majoritatea fetelor se vor regasi. AVA canta despre acel moment in care realizezi ca tu si el aveti drumuri diferite. Astfel, alegi sa renunti la relatie chiar daca inca va iubiti.
Cu un sound sensibil si un vibe melancolic, prima piesa este singura de pe EP in care artista canta single. Urmeaza colaborari de top cu artisti cunoscuti din industria muzicala autohtona.

,,Hai pleaca” este prima piesa de pe al doilea meu Ep. ,,Emotii”. Este un cantec sensibil, care reprezinta una din etapele vietii mele… Imi place sa imi cant trairile, sentimentele, emotiile si dorintele.” – a marturisit cantareata despre cel mai nou single.
AVA este artista care s-a remarcat la Vocea Romaniei si care pana sa se dedice carierei sale solo a colaborat cu artisti precum: Andra, Delia, Loredana, Damian Draghici, Sisu, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, Miru si Smiley, alaturi de care a cantat timp de 6 ani.
,,Emotii” este al doilea EP din cariera dupa debutul cu ,,27”. In prezent, aceasta are propria scoala de canto – Music City si este cea care a pus bazele label-ului Sonus Records.