Muzica

AVA – Upside Down – New Single

AVA lanseaza „Upside Down” alaturi de You Beat, un single nou pentru piata internationala
AVA este pregatita sa cucereasca topurile internationale si lanseaza single-ul „Upside Down” alaturi de You Beat

Dupa ce a cucerit piata internationala cu single-ul „I’ve Got No Reason”, care a atins milioane de vizualizari si piesa „Divided love”, care a fost licentiata in Asia si difuzata pe marile radiouri din China, Japonia, Coreea de Sud, Vietnam si Thailanda, AVA lanseaza melodia „Upside Down” in colaborare cu You Beat.
Noul single al AVEI, „Upside Down”, descrie relatia dintre doi indragostiti care sunt ca Yin si Yang. Sunt total opusi, dar, cu toate astea se atrag tot timpul, precum extremele.
Muzica si versurile au fost realizate de catre You Beat, AVA (Andreea Avarvari) si Joanna (Ioana Radu). Productia muzicala si mix & masterul stau sub semnatura lui Mihai Grecan si Dumitrescu Ionut Alexandru.
Videoclipul reprezinta simbolistica relatiei, pentru ca oricat ar fugi ea, el este mereu langa aceasta. Este o lupta continua, intre cele doua parti ale indragostitului, una buna si una rea.
De asemenea, in cel mai recent clip al ei, AVA ne arata o noua imagine, atat ca look, cat si ca atitudine, este un stil diferit fata de ce a mai lansat si realizat pana acum.
Uneori avem zile in care ne simtim #UpsideDown. Suntem frumosi chiar si in aceste zile”, a declarat AVA despre noul ei single.
AVA este singurul artist din Romania, care a cantat cu cei mai mari cantareti de la noi, printre care amintim: Smiley, Delia, Andra, Loredana, Inna, Damian Draghici, Catalin Crisan, Sisu, Puya, Antonia, Alex Velea, Feli, Sore, dar si multi altii.
De asemenea, colaborarile cu Connect-R pentru melodia „Emotii”, El Nino pentru „Argintiu”, piesa de debut „Fluturi in stomac” sau „Unde esti”, dar si participarea de la Vocea Romaniei din anul 2014, i-au adus artistei succesul.