Muzica

Bianca Zinculescu debuteaza cu “Stiu ca Pot”

La doar 8 ani, micuta artista originara din Pitesti, Bianca Zinculescu, debuteaza in lumea muzicala cu piesa “Stiu ca Pot”, care are si un videoclip foarte dragut.
Melodia este compusa si produsa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa sa muzicala, iar videoclipul a fost regizat de catre Dan Mihai Lupescu, filmarile desfasurandu-se in zona judetului Constanta si au durat o zi intreaga, tanara artista descurcandu-se de minune cu rolul din videoclip.
Bianca Zinculescu este eleva la Scoala Generala nr. 11 ”Mihai Eminescu”, din Pitesti, iar orele de canto si de pian le practica de la varsta de 5 ani, in cadrul Scolii de Muzica „Magia Muzicii”.
Din spusele producatorului, EL Radu – „Bianca este un copil-minune, are atita energie pozitiva, una molipsitoare, cred ca daca filmarile ar fi durat 2-3 zile, nu ar fi avut nicio problema cu asta. Sunt mandru ca face parte din familia noastra muzicala, #ELRaduProject.”
Chiar de are doar 8 anisori, micuta artista este detinatoarea multor trofee la diverse concursuri si festivaluri nationale, petrecute la Bucuresti, Bacau, Pitesi etc.
Ii uram mult succes!

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu