Evenimente

„Business la microfon” Andrei Dunuta si Mihai Morar lanseaza singurul Campionat de Elevator Pitch din Romania!

Scena vanzarilor din Romania va gazdui, in data de 4 noiembrie 2022, la  cinema Baneasa, un nou eveniment marca Arta de a NU vinde: „Business la microfon”.
„Astazi fiecare minut conteaza. Nimeni nu isi mai pierde timpul sa te asculte. Ajungi sa fii inteles doar daca ai ceva relevant de spus, adecvat si memorabil. Lumea de business a devenit o cursa contracronometru care te pune pe podiumul vanzarilor doar daca tii ritmul. Si ritmul este pe fast forward. Sa trezesti interesul in 60 de secunde! Aceasta este provocarea si totodata solutia. De aici a pornit ideea Singurului Campionat de Elevator Pitch din Romania de pe 4 noiembrie. Hai sa vedem cine poate, sa vedem cum face si apoi hai sa dezvaluim si algoritmul celor prezenti care vor sa fie mai performanti”, declara Andrei Dunuta, Fondator Arta de a Nu vinde, Antrenor de Public Speaking si Vanzari.
In cuvinte strategice se vor lua la intrecere 25 de antreprenori romani si reprezentanti ai unor corporatii de top care au curajul sa isi vanda afacerea, produsul sau serviciul in 60 de secunde. Printre companiile care au acceptat provocarea se numara: UiPath, Enel Romania, Bacolux Hotels Romania, Agentia Pastel, International Work Finder, DENTA CLINIC si Asociatia KinetoBebe.
Miza este una singura: speakerii trebuie sa convinga juriul si publicul ca au cel mai bun pitch de vanzare pe parcursul a trei runde diferite si pline de provocari. Microfonul va ajunge si la doi traineri de top. Andrei Dunuta si Cristian China-Birta vor dezvalui algoritmul din spatele vanzarilor bine scrise si bine livrate, care aduc rezultate, offline si online.
Peste 300 de oameni de vanzari, comunicare, manageri si antreprenori vor fi prezenti la competitia anului pentru a-si procura un kit de informatii relevante pe care le pot aplica in toate comunicarile lor viitoare. Mai mult decat atat, cine are curajul din public poate chiar sa urce pe scena pentru a-si prezenta un serviciu sau produs intr-un minut si va primi feedback personalizat. Seara se incheie cu un chill out party numai bun pentru a continua networkingul si a lega mai bine prieteniile.
„Va fi un spectacol pe cinste. Neconventionalul este cuvantul in jurul caruia graviteaza toate evenimentele marca Arta de a NU vinde. Am vazut asta la Conferinta Nationala de Vanzari pe care am prezentat-o in luna iulie a acestui an. Ma bucur sa fiu moderator si la acest eveniment unic despre care va pot spune doar atat: educatie, inspiratie, networking si distractie, toate in aceeasi ecuatie”, adauga Mihai Morar, jurnalist, om de radio si gazda podcastului „Fain&Simplu”.
Pretul biletelor variaza intre 250 lei si 800 lei. Mai multe detalii pe pagina oficiala a Campionatului si pe pagina de Facebook Andrei Dunuta.
Evenimentul “Business la microfon” este sprijinit de: partenerii media Radio Zu, Saptamana financiara, Solid News, Online Business Romania, sponsorii Tazz, Avon, EduKiwiSchool, Kooperativa 2.0 si Complice si partenerii Nutline Romania, Chio Romania, Kangen Water si Urban Events.

Despre organizator
Andrei Dunuta este fondator SPEAKINGS & Arta de a NU vinde, antrenor de Public Speaking & Vanzari, omul care si-a propus sa schimbe vanzarile in Romania si Romania prin vanzari. Cu acest gand a dezvoltat brandul ADNV, care propune o noua filosofie de a face vanzari prin workshopuri, bootcampuri, traininguri, cursuri, conferinte si campionate dedicate oamenilor de vanzari care isi doresc sa treaca la urmatorul nivel.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/10/Poza-5.jpeg