Comunicate

Cabinetul „Dr. Chiotea” se deschide luni la TVR 1

Din 18 octombrie, Dorin Chiotea ne surprinde cu o emisiune pe teme medicale, cu invitati specialisti si solutii reale. „Dr. Chiotea” este in direct de luni pana miercuri, de la ora 13:00, la TVR 1.

Stiati ca Dorin Chiotea este de profesie medic? Chiar daca intre timp s-a specializat in jurnalismul sportiv, el nu si-a uitat prima iubire, astfel ca, din 18 octombrie, ne asteapta la „cabinetul” de la TVR 1, de luni pana miercuri, de la 13:00. „Dr. Chiotea” este o emisiune medicala, foarte bine ancorata in realitate, ce isi propune sa vina cu solutii si sa-i indrume pe cei care cauta raspunsuri pe calea corecta.

„Dr. Chiotea iti intra in casa de luni pana miercuri, la TVR 1, de la ora 13:00. Vei face echipa cu medici redutabili, vei fi la curent cu noutati si vei intalni oameni non-conformisti. Vei vedea locuri interesante si vei afla despre fapte bune. Nu, nu e doar o emisiune despre sanatate, ci un program despre tine. Un prieten. Poate singurul!”, spune Dorin Chiotea, gazda si totodata cel caruia ii apartine si conceptul emisiunii.

La „Dr. Chiotea” vor veni, in fiecare zi de luni pana miercuri, specialisti recunoscuti din domeniul medical, care ne vor impartasi experientele lor privind diferite cazuri medicale si solutiile concrete gasite pentru tratarea lor. Vom fi la curent cu pulsul strazii si cu parerile oamenilor despre temele abordate si vom avea parte de surprize, totul intr-un ton optimist, pozitiv si relaxat. Fara anchete, doar cu solutii, ne asigura echipa emisiunii.

Luni, la 13:00, dr. Irinel Popescu, coordonator al Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, dialogheaza cu Dorin Chiotea despre bolile ficatului si rolul alimentatiei in pastrarea sanatatii. Iar pentru ca octombrie a fost declarata luna preventiei cancerului mamar, scriitoarea si regizoarea de teatru Chris Simion ne impartaseste propria experienta, din perspectiva fostei paciente, care a reusit sa depaseasca aceasta boala. Tot luni, urmarim un reportaj realizat la Serviciul de Ambulanta din Bucuresti, unde Dorin Chiotea incearca sa ne prezinte o frantura din munca celor care fac aceasta meserie ce presupune atata dedicare si responsabilitate – acum, poate, mai mult ca oricand. Ce se intampla din momentul in care telefonul suna in dispeceratul ambulantei si pana in momentul in care echipajul porneste spre un posibil pacient Covid, vedem in reportajul lui „Dr. Chiotea”.

Avem, asadar, programare la „Dr. Chiotea”, singurul doctor care ne intra singur in case si pe care il vom astepta cu placere. Din 18 octombrie, de luni pana miercuri, de la ora 13:00, la TVR 1.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/10/Dorin-Chiotea-la-Salvare.jpeg