Sport

Campionatele Europene de Inot Juniori 2022, in exclusivitate la TVR, 5-10 iulie

David Popovici participa pentru ultima data la Europenele de Juniori. Competitia se desfasoara pentru prima oara in Romania si este transmisa live la TVR 1.

Eveniment istoric in Romania! 1.600 de tineri sportivi din 42 de tari se intrec pentru medalii la Campionatele Europene de Inot pentru Juniori 2022 de la Otopeni. Evenimentul este transmis in direct la TVR 1, in perioada 5-10 iulie, de la ora 17.00.

La inceput de iulie, sportul care a facut sa rasune Imnul Romaniei la Budapesta se muta in tara noastra. In premiera, Complexul Olimpic de Natatie Otopeni gazduieste Campionatele Europene de Inot pentru Juniori. Alina Alexoi si Cristian Mindru ne insotesc in turneul european, comentand transmisiunile in direct de la TVR 1, de marti pana duminica, de la ora 17.00.

Competitia este preluata si pe TVR Moldova (5-10 iulie, de la miezul noptii).

De asemenea, cele mai importante momente ale probelor de concurs le vom vedea in jurnalele si editiile speciale difuzate pe TVR INFO.

Dupa ce a transformat de doua ori apa in aur la Mondiale, David Popovici inoata acasa, pentru ultima oara la juniori. Competitia celor mai buni tineri inotatori din Europa este asteptata in toate tarile de pe continent. Varstele de participare sunt intre 14 si 17 ani, iar tara noastra este reprezentata de 12 fete si 14 baieti.

Campionatele Europene org​anizate de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern beneficiaza de conditii excelente de desfasurare in tara noastra – baza sportiva de la Otopeni este construita la cele mai inalte standarde si detine un bazin olimpic de inot, unul de sarituri in apa si inca trei bazine pentru recuperare si incalzire.

Concurs cu premii si pentru telespectatorii TVR 1!

Televiziunea Romana ii premiaza pe cei mai fideli 50 de telespectatori cu seturi complete de inot – prosop, ochelari, casca si papuci – puse la dispozitie de partenerul nostru, Hervis Sports Romania. Acestia le pot obtine urmarind transmisiunile in direct si raspunzand intrebarilor postate pe pagina de Facebook TVR 1.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici: h​ttps://bit.ly/3OzgEUc