Cazuri umanitare Comunicate

Cu lacrimi in ochi, mama fetitei priveste neputincioasa la suferinta ei

Pentru unii copii, viata e un lung sir de operatii, tratamente si medicamente. Boli cumplite fie ii tintuiesc la pat, fie ii forteaza sa isi traiasca anii copilariei… tarandu-se.

Cand avea doar 8 luni, corpul Iasminei Costache a inceput sa slabeasca in putere din cauza unei afectiuni genetice cumplite – Sindromul Aicardi-Goutières, care provoaca un handicap fizic și mintal sever.

Pana acum, copila a suportat terapii, orteze si numeroase operatii, dar niciuna nu a fost de ajuns. Va mai trebui sa indure inca 8 operatii, in Elvetia, la Spitalul de Copii din Zurich.

Costul depaseste cu mult posibilitatile familiei Costache, care a cheltuit tot ce a putut pe anterioarele operatii si tratamente. E vorba de 60.000 €, o suma care poate fi stransa daca ne unim fortele si donam fiecare cat putem.

Cu lacrimi in ochi, mama fetitei priveste neputincioasa la suferinta ei si ne roaga din rasputeri sa contribuim la ameliorarea starii in care se afla Iasmina.

Orice donatie facuta in conturile Asociatiei „Salveaza o inima”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare, ii poate usura chinul fetitei de 10 ani.

Iar daca doriti sa o ajutati pe termen lung in aceasta lupta nedreapta, o puteti face printr-o plata recurenta. Pe durata campaniei, puteti dona constant o suma aleasa de dumneavoastra.

Donatii se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O  INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati la detalii plata numele de familie -COSTACHE.

Multumim!