Comunicate Medicina

Daca vrei sa ai un zambet perfect, Clinica Dr. Andrei Capra este solutia ta!

Clinica doctorului Andrei Capra a luat nastere in anul 2014, la un an dupa ce acesta a terminat facultatea. Dr. Andrei este doctorand in paradontologie si se asigura ca toti clientii care ii trec pragul se bucura de rezultate de calitate.
„Daca stau sa ma gandesc bine, dintotdeauna mi-am dorit sa fiu medic, doctor. Nu am stiut ca o sa aleg stomatologia si ca o sa imi placa atat de mult. Am dat direct la stomatologie, in Bucuresti”, a spus acesta.
„Uneori bucuria este sursa zambetului tau, dar uneori zambetul tau este sursa bucuriei”, sunt cuvintele lui Thich Nhat Hanh care au devenit mott-oul clinicii sale.
Dr. Andrei a lucrat inca din timpul facultatii, in calitate de asistent, pentru a fi pregatit din toate punctele de vedere atunci cand avea sa isi deschida propria sa clinica. Motivul pentru care a decis sa aiba propria afacere este simplu: „Nu cred ca iti poti fructifica munca si pasiunea lucrand la stat”.
Pacientii care ii trec pragul se pot bucura de orice procedura stomatologica, incepand cu cea mai simpla si terminand cu cele mai complexe, lucru facilitat si de aparatura de ultima generatie pe care acesta a adus-o.
Acesta pune la dispozitie: estetica dentara, implantologie si chirurgie, ortodonatie, asa ca, mai mult ca sigur, rezolvarea problemelor tale este aici.
„Folosim doar aparatura de top. Cel putin pe partea de imagistica, de inregistrari, avel cele mai performante dotari. Poti beneficia de aproape orice serviciu vrei datorita aparaturii pe care o avem in clinica”.

De asemenea, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteaptarilor, acesta lucreaza cu cea mai buna echipa, tanara si care este mereu la curent cu tot ceea ce se intampla in industrie.
Trebuie sa mentionam si faptul ca preturile sunt pentru toate buzunarele, pentru ca fiecare persoana sa poata beneficia de controale si de rezolvari ale problemelor in limita bugetului de care dispune. Cu toate acestea, Dr. Andrei s-a gandit la toate si, in cazul in care nu poti plati pretul intreg din prima, poti apela la colaboratorii sai, pentru obtinerea unui credit.
Clinica Dr. Andrei Capra este deschisa de luni pana vineri, in intervalul 08:00-20:00 si se afla pe: Str. Vlad Judetul, Nr. 62, Bucuresti, Romania.
Programarile se fac la numarul +40 754 848 253, iar pe Dr. Andrei il gasesti la: capra.andrei@yahoo.com, dar si pe site-ul https://andreicapra.ro/.