Comunicate

„Daruieste Romanie!”, din aceasta toamna, la TVR 3

Tineri talentati si artisti celebri, precum si profesionisti din domenii diferite se intalnesc in emisiunea realizata si prezentata de Carmen Tarnoveanu. Din 12 noiembrie, aflam povesti de succes si ne bucuram de oameni daruiti, in fiecare sambata, de la ora 13.30, la TVR 3.

„Daruieste Romanie!”, unul dintre cele mai indragite si urmarite programe realizate de Televiziunea Romana pentru romanii din diaspora, intalneste, din aceasta toamna, publicul din tara. Incepand cu sezonul 8 al emisiunii, realizatoarea si moderatoarea Carmen Tarnoveanu ne asteapta in fiecare sambata, de la ora 13.30, la TVR 3. Oameni talentati din toata tara, oameni ale caror povesti de succes merita aplauzele noastre isi vor gasi locul in noul format de divertisment de la TVR 3.

„A darui, a oferi inseamna sa faci bine ceea ce ai tu de facut. Profesor, doctor, artist, jurnalist, toti dam ceva inapoi societatii, tarii in care ne-am nascut, in masura in care facem cu simt de raspundere ceea ce stim sa facem, ceea ce am invatat sa facem, adica, propria meserie. Despre asta este vorba. Fiecare invitat, prin ceea ce este, prin ceea ce face, daruieste, da mai departe lumii ceva din ce a realizat, ceva din propria devenire”, descrie Carmen Tarnoveanu, in cateva cuvinte, invitatii la „Daruieste Romanie!”.

In prima editie a noului sezon, difuzata pe 12 noiembrie, de la ora 13.30, ne bucuram de intalnirea cu Silvia Dumitrescu, tenorul Alin Stoica, Alin Dinca & Trooper, artisti ai Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian”, din Bucuresti, magicianul Alin Garjob, trupa Dl. Goe, precum si cu tinerii artisti Bianca Mihai, o buzoianca pasionata de jazz de la 13 ani, respectiv trupa galateana de pop-rock/rock alternativ Among The Filters.

„La TVR 3, in fiecare sambata, de la ora 13.30, veti decoperi, intr-un format de divertisment, povesti de reusita, de bucurie, de incapatanare, povesti care nu mai cauta cuvinte, ci doar aplauzele dumneavoastra, ale publicului”, ne invita Carmen Tarnoveanu in universul celor care daruiesc Romanie.

Fiecare editie „Daruieste Romanie!” este interactiva, astfel ca telespectatorii sunt invitati sa acceseze pagina de facebook TVR 3, pentru a-si sustine favoritii.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/11/Carmen-Tarnoveanu.jpeg