Muzica

David Radu vine la Art FM cu un nou single, dar si un interviu de exceptie la matinalul Art Cafe cu Nechifor Petrut – foto & video –

Totul a inceput inca de pe vremea cand eram in scoala generala in clasa a XI-a daca imi amintesc bine.

Pe atunci cantam prin clasa singur de nebun pana cand diriginta mea m-a auzit si mi-a spus ca am o voce frumoasa si as putea face ceva pe viitor, la inceput nu am luat in seama ce a spus dansa, pana in momentul in care mi s-a cerut sa cant la zilele scolii unde invatam.
Atunci am realizat ca treaba este serioasa, am acceptat sa cant la acel eveniment si a fost un succes pentru mine, era prima oara cand stateam in fata a 300 de oameni si toata atentia lor era asupra mea. Dupa ce am terminat de cantat mi-am dat seama ca asta imi doresc sa fac pe viitor, sa devin ARTIST.

Dupa doi ani mi-am descoperit si dragostea fata de teatru. Imi amintesc cand profesoara de limba franceza mi-a spus ca as putea sa joc in piesa de teatru a lui I.L Caragiale “Justitie” iar eu am acceptat pe loc. Am jucat rolul lui Iancu Zugravul si mi-a placut la nebunie. Dupa ce piesa s-a terminat lumea s-a ridicat in picioare si a aplaudat atat de tare de parca viata lor depindea de volumul batailor din palme. Atunci am castigat premiul pentru cel mai bun rol masculin iar premiul consta intr-o suma de bani dar pentru mine nu asta a contat pentru mine a contat, ci faptul ca lumea m-a apreciat si am fost placut. In timpul liceului m-am alaturat trupei de teatru din orasul meu,trupa se numea Thetis. Acolo am cunoscut niste oamenii minunati iar regizorul/profesorul era un om de nota 100. De la dansul am invatat ce inseamna actorie si teatru, am facut parte din acea trupa timp de 4 ani, iar in acesti ani am jucat in mai multe piese de teatru cum ar fi “Comedia Magarilor” dupa Plaut, “Care de dame”  si “Hamlet”.

Dupa perioada de gorie de la teatru am plecat pentru o perioada de timp in Londra unde am si filmat un scurt-metraj oarecum horror ca si gen. M-am intors in tara am facut figuratie pentru o reclama, apoi am facut figuratie pentru serialul “The Romanoffs”, dupa pentru filmul “Parquet” din cate am inteles era un film rusesc pe care nu am apucat sa il vad niciodata,deoarece se difuzeaza doar acolo, in Rusia.
dupa acest film am facut figuratie speciala in serialul romanesc “Umbre”. Nu uit sa specific faptul ca am incercat eu si cu cativa prieteni de ai mei sa facem un scurt-metraj.
Dupa toate aceste aventuri am inceput sa ma ocup de muzica mai mult si am inceput sa inregistrez cover-uri deoarece nu ma credeam inca in stare sa fac o melodie proprie dar intr-un final cu ajutorul a cativa prieteni am reusit sa scoatem prima piesa care se numeste
“Vino Inapoi” o piesa care poate fi interpretata in mai multe feluri cand asculti piesa te poti gandi la copilarie, la viata din trecut sau te poti gandi la o dragoste de demult, o dragoste pierduta pe care ti-o doresti inapoi. Iar acum am scos piesa care se numeste “Obsesie” in aceasta piesa este vorba despre o iubire interzisa, poate ca titlul este putin exagerat dar in piesa se vorbeste despre cum cineva iubeste cu adevarat o persoana si nu o poate lasa sa fuga din viata ei.

Asculta Art fm si afla  cand vine artistul  constantean la matinalul Art Cafe de la 8.00 la 11. 00  moderat de Nechifor Petrut.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu