Stiri prin gaura cheii

De ce aleg vedetele fotoliile de masaj in detrimentul masajului manual?

In zilele noastre fotoliul de masaj a devenit o necesitate din cauza stresului cotidian, multe ore de condus, dar si pentru economia timpului.
Masajul este una dintre cele mai vechi tehnici de relaxare si revitalizare aorganismului. Multitudinea de procedee si modalitati de executie tine de cultura si obiceiurile fiecarui popor. Astazi e posibil sa ai acasa la tine, la un singur buton distanta, toate aceasta colectie de masaje. E dovedit ca sesiunile de masaj contribuie la mentinerea sanatatii mentale, calitatea somnului, elasticitatea pielii, alunga stresul si oboseala.
Cu o experienta de peste 10 ani brandul Komoder livreaza catre clientii din toata tara intre 400 si 700 de fotolii de masaj. Si printre vedete sunt numerosi iubitori de masaj, mai ales ca este foarte util si usor sa ai parte de maseurul tau personal acasa.
„In medie, lunar, se vand intre 400 si 700 de fotolii de masaj. Acum avem peste 20 de modele disponibile, iar in viitorul apropiat vom lansa cateva modele noi, cu functii si utilitati diferite. Avand o gama de produse atat de variata, suntem pregatiti sa multumim pe oricine, asa ca facem mereu tot posibilul sa gasim variantele cele mai bune pentru oricine ne trece pragul, atat fizic cat si virtual”, ne-a declarat Adrian Rus, CEO Komoder.
Pe piata din Romania exista diferite branduri de fotolii de masaj astfel ca am fost curiosi sa aflam ce aduce in plus distribuitorul Komoder:
„Incercam sa fim cat mai promti si tocmai de aceea am implementat si dezvoltat un serviciu de livrare si manipulare. Astazi, detinem o flota de peste 15 autoutilitare si livram fiecare produs cu grija, cu responsabilitate oriunde in tara si in Europa. Datorita atentiei pe care o acordam acestui serviciu reusim sa satisfacem chiar si cele mai interesante provocari in materie de logistica si sa fim acolo unde clientul ne-o cere. Practic, imediat ce comanda este lansata, ne deplasam la domiciliul beneficiarului si ii livram si ii montam gratuit fotoliul Komoder. Bineinteles ca raspundem prompt clientilor si cand acestia au nevoie de reparatii, rezolvam orice problema de service, extindem garantia gratuit daca este nevoie, avem orice piesa pe stoc. Echipa noastra este solida, sudata in timp, acesta fiind unul dintre argumentele competitive ale companiei. Asiguram si suportul tehnic post-achizitie si acest lucru ne diferentiaza fantastic, a mai adaugat antreprenorul Adrian Rus.

Connect-R mediteaza in fotoliul de masaj
Printre vedetele care apreciaza masajul fotoliilor Komoder se numara: Horia Brenciu, Horatiu Malaele, Mihai Morar, Dan Negru, Spike, Florin Segarceanu, George Buhnici, Dana Savuica, Cabral, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Stefan, Flick Domnul Rima, Romica Tociu, Catalin Cazacu, Dani Otil, Vladuta Lupau si Ovidiu Lipan Tandarica. Acestea au declarat pe paginile personale de Facebook experientele cu fotoliile de masaj.
Ovidiu Lipan Tandarica: ”Este formidabil sa ai in casa un maseur la orice ora, in orice moment din zi si din noapte,. Komoder are foarte multe programe. Te relaxeaza si te indeamna spre un somn linistit. Chiar si prietenii cand vin in vizita se asaza pe el”
Connect-R: „Folosesc fotoliul Komoder de doua ori pe zi, mai ales dupa ce vin de la alergat. Seara, cand vin obosit, ma pun in fotoliu, imi atasez telefonul la Bluetooth, ii dau drumul la o meditatie in 400 de hertzi si cu tot cu masajul este extraordinar. Face parte din rutina mea de zi cu zi”
Vladuta Lupau: “Fiind o persoana care circula foarte mult cu masina am nevoie cand ajung acasa ca cineva sa-mi faca masaj, asa ca cel mai simplu este sa ai fara nicio programare pe cineva acasa. Fotoliul Komoder mi-aduce beneficii de relaxare si medicale pentru ca ma simt mult mai relaxata si revigorata. Designul imi place foarte mult, ocupa putin spatiu, are multe programe si are comenzi vocale si poti sa-ti pui muzica. Pot sa dorm mult mai bine dupa un masaj”.
Traim vremuri in care viata si tehnologia sunt intr-o permanenta schimbare si adaptare la noile situatii si contexte.
„Vad Komoder ca pe un jucator activ si prezent in cele mai importante momente ale vietii sociale. Activitatile solicitante de peste zi vor putea fi, in continuare, atenuate de sedinte de masaj, o rezolvare imediata si extrem de sanatoasa, iar produsele pe care le vom oferi se vor orienta pe profilul personalizat al fiecarui beneficiar. Vom pastra standardele de calitate si disciplina si vom incerca sa cunoastem mult mai bine asteptarile pietei. Sunt sigur, Komoder va ramane un nume statornic”, incheie Adrian Rus, CEO Komoder Romania.