Comunicate

Decoruri de Hollywood in emisiunea Andreei Marin

Doar cateva zile ne mai despart de debutul emisiunii ”Nu exista nu se poate”, de luni, 12 octombrie, de la ora 18:00, pe TVR2.

Decorul este gata, iar Andreea Marin, alaturi de echipa TVR, a dat deja startul primelor filmari. Ideea unui decor unic in peisajul emisiunilor TV, cu opere de arta premiate la concursuri international, ii apartine Andreei Marin, care s-a si implicat in procurarea lucrarilor:  „Decorul este ”iesit din comun” pentru ca si gusturile mele s-au transformat in timp, s-au rafinat. Am invatat. Sunt pasionata de designul de interior (sunt fiica de inginer constructor, pasionat si el de arhitectura, odinioara) si nu e, poate, intamplator. Chiar in acest moment fac din locul meu de munca un loc futurist si iesit din normele cu care ne-am invatat. Asa ca mi-am dorit ca si decorul emisiunii ”Nu exista nu se poate”, foarte personal legata de mine, caci acesta este motto-ul meu in viata, sa fie asa cum sunt eu la aceasta varsta, a maturitatii. Asa cum simt eu acum. Veti observa ca exista agatat de tavan si coborand printre luminile studioului, un candelabru special, de fapt este o silueta a unei femei in zbor, tinand in brate acel candelabru. Este pozitia si sugestia zborului, candelabrul nefiind asezat in pozitia normala, ci oblic. M-a inspirat aceasta piesa de design care ii apartine artistului Kenneth Cobonpue si care a fost multipremiata la nivel international. Mi-am dorit foarte mult sa o aduc in Romania, iar fotoliile sunt facute de acelasi artist”, explica vedeta TVR.

Artistul de origine filipineza Kenneth Cobonpue promoveaza un design unic, iar pentru realizarea operelor sale foloseste materiale naturale, inovative. Printre clientii sai se numara celebritati de la Hollywood, dar si membrii ai familiilor regale. Printre acestia, Regina Sophia a Spaniei, Regina Rania a Iordaniei, dar si Brad Pitt sau Angelina Jolie. Produsele create de Kenneth Cobonpue au fost „vedete” in filme precum „CSI Miami”, „Nip/Tuck”, „Elementary”, „Suits”, „Ocean s Thirteen” si „Total Recall”.

Despre cum au ajuns piesele valoroase in platoul TVR a vorbit Andreea Marin: „Una dintre ele imi apartine, candelabrul, iar partenerul care m-a ajutat sa aduc in Romania lucrarea continua colaborarea ajutandu-ma sa intregesc decorul cu celelalte piese. Fotoliile, in care esti imbratisat de o floare atunci cand stai si veti mai vedea si alte surprize in primele editii ale emisiunii „Nu exista nu se poate”, nu vreau sa dezvalui totul de la inceput. E foarte clar ca aceste elemente artistice indraznete dau un aer cu totul special in peisajul media autohton. Practic, nu vezi asta nicaieri!”, a spus vedeta.

Emisiunea va debuta luni, 12 octombrie, la ora 18:00, pe TVR2 si este asteptata cu emotie de echipa TVR. Pentru regizorul Aurel Badea, “Este un eveniment important, intoarcerea Andreei Marin, cu o noua emisiune la TVR! Producatorul Diana Pascal mi-a propus sa ii dau o forma vizuala acestui proiect. Sa speram ca va iesi un lucru bun pentru telespectatori!”, spune regizorul.
„Suntem bucurosi ca Andreea s-a intors acasa. Exista toate elementele necesare pentru ca acest format cu care Andreea a venit sa devina o emisiune de succes”, spune producatoarea Diana Pascal. „Este formatul Andreei, original, un format puternic. Avem un studiou nou, echipat cu tehnica de televiziune de ultima ora, in ceea ce priveste luminile, camerele HD, pupitrele de sunet, video sau imagine. Sa nu uitam ca o echipa de profesionisti va lucra pentru aceasta emisiune”, adauga producatoarea emisiunii ”Nu exista nu se poate”.