Muzica

Denize & Tony Lupu colaborare inedita pentru single-ul ,,Don’t be afraid” – clip –

Denize si Tony Lupu isi imbina armonios vocile si ne canta despre sentimentele autentice dintr-o relatie, dar si despre curajul de a dezvalui cele mai intense trairi.

,,Don’t be afraid” ne incanta si cu un videoclip special, in care Denize si Tony sunt protagonistii principali. Denize se pierde pe strazile din Bucuresti si il intalneste pe Tony, acesta ai da cateva indicatii si dupa merg pe drumuri separate. Intamplarea face ca cei doi sa se regaeasca, asa ca hotarasc sa se plimbe impreuna si, astfel, se leaga o frumoasa prietenie. Piesa are un sound fresh, iar versurile sunt scrise chiar de cei doi.

Denize este o tanara artista care la 13 ani lanseaza deja cel de-al doilea single din cariera sa in ascensiune, primul fiind ,,Be true”.

,,Piesa este despre iubirea adolescentina care inca imi provoac fluturi in stomac, am scris versurile cu drag si m-am inspirat din viata mea de zi cu zi” –  a declarat Denize.

Tony este un tanar talentat, cu o voce sensibila si un vibe cool, ce completeaza perfect vocea lui Denize.

,,Piesa, cand am primit-o de la Sonus Records am simtit ca trebuie neaparat sa scriu pe ea! Am inchis ochii, ascultam instrumentalul si, la un moment dat, mi-a trecut prin cap o linie care se potrivea super bine pe beat si care m-a ajutat sa-mi scriu si versurile cu o lejeritate super mare! Am fost atras de piesa inca de la prima storfa, atunci cand am auzit-o pe Denize cantand! Versurile mi-au placut super mult si am putut sa scriu imediat pe filmul lor.” – a spus artistul pentru ArtPres.ro .

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu