Andrei Hinodache – H.I.N.O. DJ

Rezident radio - DJAndrei Hinodache

H.I.N.O. DJ

H.I.N.O. este un proiect muzical pe nisele Techno si Tech House, care a luat nastere in anul 2015 si care il are in spate ca motor pe Andrei Hinodache.  Acesta nu s-a multumit cu a fi parte din public si a decis sa inverseze rolurile, punct din care a inceput o intreaga aventura.

Numele de scena al proiectului, H.I.N.O., este un acronim care a fost definit din exterior, dupa acesta a inceput, in cadrul unui show radio, de tip live-stream, de catre unul dintre artistii romani consacrati, acesta zicand “H.I.N.O. vine de la He Is No Ordinary DJ”, fapt cu care artistul a fost de acord si fenomen care a continuat ca fundatie in tot ce a urmat pana acum si deisgur, va sta ca fundatie si la tot ce se va intampla de acum in viitor.

Una dintre miscarile de dezvoltare ale carierei sale a fost sa infiinteze o agentie de evenimente, alaturi de 3 buni prieteni, agentia MoonTech, care ar fi mai corect descrisa ca si familie. Apoi, incet, incet, si-a facut radacini in mult mai multe familii muzicale, bucurandu-se de multi prieteni si amintiri superbe.

Pana acum, a publicat 4 single-uri, la urmatoarele case de discuri digitale: HighWay Music Production, Quanticman Records, Waldliebe Familien si Natural Rhythm.

He Is No Ordinary DJ (H.I.N.O. DJ)

No Ordinary Friends este un radio show care isi propune sa functioneza pe baza a 3 piloni:

  1. Sa abordeze o formula existenta, o ecuatie dinamica, formata din rezident + invitat, la care sa adauge un gram de nebunie.
  2. Sa ignore granita dintre diferitele genuri muzicale, electronice – muzica e pentru suflet si fix asa o vom mixa
  3. Sa fie iesit din comun… No Ordinary Friends = No Ordinary Music

La ce poti astepta? Ei bine, asteapta-te la o calatorie muzicala, plina de ritm, dar si de emotie, de suspans, dar si de impact, 2 ore care sa te faca sa ramai pe Art FM.