Lungu Alexandra

FotografLungu Alexandra

Iubesc fotografia de cand ma stiu, insa pentru prima data am inceput recent sa imi pun visul in aplicare. Din acel moment pot spune ca s-a aprins scanteia care a reusit sa trezeasca din mine acea pasiune de a deveni fotograf profesionist. In tot acest timp, am reusit sa descopar noi cunostinte in domeniu, realizand un portofoliu si noi cunostinte din breasla.

Am apreciat acest domeniu deoarece prin fotografie, pot descoperi noi cunostinte si totodata noi prietenii ce raman o viata intreaga. Doresc in timp sa las ceva valoros in urma si apreciat de toti iubitorii artei vizuale.

Pentru mine, aceasta arta m-a facut sa redescopar natura, urbanismul si locatiile in care merg deseori. M-am indragostit pe loc de aceastra industrie atunci cand am vazut pentru prima oara reactiile oamenilor dupa ce am avut prima mea sedinta foto. A fost momentul in care mi-am dat seama ca este ceea ce imi doresc sa fac tot restul vietii.

Anul acesta am reusit sa ma perfectionez si sa creez cadre unice cu impact emotial, care sa transmita starea de euforie si de fericire a oamenilor. Pana in prezent, pot spune ca sunt foarte fericita ca am reusit sa pot lua parte in aceasta industrie si ca am reusit sa pot duce pana la capat acest vis frumos.

Va pup pe toti si sper sa ne vedem cu totii pe teren pentru a reusi sa transmitem un zambet in cadre unice, cat o mie de cuvinte.

Cu mare drag

LUNGU ALEXANDRA IOANA

Tel.: 0734 169 008

E-mail: alexandra.lungu@artpres.ro