Radu Cristian

Rezident radio - DJRadu Cristian

Emisiune: Joy & fine vibes RadioShow

Despre emisiune :

Sunt un iubitor al genului Underground, imi place sa caut piese cu ajutorul carora vreau sa trec intr-o alta dimensiune si sa creez o atmosfera plina de un vibe pozitiv in care sa atrag cat mai multe suflete care simt acelasi lucru; simplificand, vreau ca in fiecare Vineri si Sambata (reluare de Vineri) intre orele 21:00 – 22:00 sa va fac warm up-ul care sa va puna in dispozitia necesara pentru petrecerile de peste weekend.

Biografie

Florea Raducu aka Radu Cristian s-a nascut in Bucuresti, Romania, in 1979, are prima legatura cu muzica electronica la varsta de 12-13 ani, cand a inceput sa asculte noile posturi de radio private, aparute dupa revolutia din 1989. La scurt timp, viata sa a luat-o intr-un fel de roller coaster, cu suisuri si coborasuri, indepartandu-se de aceasta pasiune! In urma cu 3 ani, a revenit la cea mai veche pasiune a sa si a inceput sa se implice din ce in ce mai mult in aceasta directie, facand un curs de DJ incepatori la MA Studio cu Raoul Russu! Apoi, pas cu pas, a inceput sa-si dezvolte cunostintele acumulate, prin foarte multa practica si creand seturi pentru contul sau de pe Mixcloud; diverse guest mix-uri pentru podcast-uri ale unor DJ cum ar fi : Lex Green (Elvetia), Diana Emms (USA), DJ Badskoba (Norvegia), Deep C (USA), Horatio (Romania); seturi pentru diverse posturi de radio – IFM Radio (Romania), Radio Deea (Romania), Partydul KissFM (Romania), UndergroundKollective (UK); a mixat la diverse petreceri semnate de PartyFreak, Pe Coclauri, 16 Events, House Room, Minus – Vs. +Plus. Incepand din aceasta vara, a devenit Rezident DJ la Beyond Radio UK (www.beyondradio.co.uk), avand in fiecare luna cate un set in cadrul emisiunii Dirty Sessionz; periodic are guest mix-uri pt Old Bridge Radio (Italia) (www.OldBridgeradio.it). Genuri muzicale abordate Tech House, Minimal/Deep Tech, Progressive, Techno.

” Imi place sa mixez si sper sa pot transmite aceasta bucurie celor care imi asculta seturile! Cred cu adevarat ca muzica, indiferent de gen, ar trebui sa fie cheia fericirii noastre, sa creeze amintiri frumoase, sa ne uneasca! Vreau sa fac parte din asta! Cu ajutorul vostru vom vedea daca asta se poate realiza! “