Evenimente

Doua premiere, patru reprezentatii „Faust” si alte cinci spectacole pe scena TNRS in octombrie

TNRS / Dan Susa

Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) ofera publicului, in luna octombrie, doua premiere – „Intre lumi si printre ziduri. Un poem teatral” si „The HOPE Project 2021”, patru reprezentatii ale spectacolului extraordinar „Faust”, in regia lui Silviu Purcarete, precum si „O zi de vara”, „Mici crime conjugale”, „Bookpink”, „Contra democratiei” si „Oscar si Buni Roz”.
Accesul publicului in salile de spectacol este permis respectand normele sanitare in vigoare, in baza certificatului verde. Salile de spectacol sunt dezinfectate periodic, iar scaunele sunt, de asemenea, dezinfectate dupa fiecare reprezentatie.
Primele zile ale lunii octombrie aduc pe scena TNRS premiera „The HOPE Project 2021”, un spectacol de Bogdan Saratean, cu Cristian Stanca, Codruta Vasiu, Veronica Arizancu, Ioana Blaga Frunzescu, Catalin Neghina, Eduard Patrascu, Vlad Robas, Cristina Stoleriu. In 1 octombrie 2021, la ora 19:00, va avea loc avanpremiera, iar in 2 octombrie 2021, premiera, in Sala Mare a TNRS.
Iubitorii de teatru sunt asteptati duminica, 3 octombrie 2021, ora 19:00, la spectacolul „O zi de vara”, de Sławomir Mrożek, regia Ofelia Popii, la TNRS-Sala Mare.
Joi, 7 octombrie 2021, ora 19:00, publicul este asteptat la „Bookpink”, de Caren Jes, regia colectiva, la TNRS-Sala Mare. Spectacolul este in limba germana, cu traducere in limba romana.
Vineri, 8 octombrie 2021, ora 19:00, urmeaza „Mici crime conjugale”, de Eric-Emmanuel Schmitt, un spectacol de Mariana Camarasan si Amalia Iorgoiu, cu Diana Fufezan si Adrian Matioc, la TNRS-Sala Mare.
Joi, 14 octombrie 2021, ora 19:00, are loc reprezentatia spectacolului „Contra democratiei”, de Esteve Soler, regia Alexandru Dabija, la TNRS-Sala Mare.
Vineri, 15 octombrie 2021, ora 19:00, „Oscar si Buni Roz”, de Eric Emmanuel Schmitt, un spectacol de Diana Fufezan, la TNRS-Sala Mare.
Patru reprezentatii ale spectacolului „Faust”, dupa J. W. Goethe, scenariul si regia Silviu Purcarete, sunt programate in luna octombrie, la Fabrica de Cultura IACM Constructii UniCredit – Sala FAUST, Str. Triajului, nr. 1 – 3 , Sibiu. Publicul se va putea intalni cu Ofelia Popii, Miklós Bacs si actorii TNRS in „Faust”, sambata – 16 octombrie 2021, duminica – 17 octombrie 2021, sambata – 30 octombrie, si duminica – 31 octombrie 2021, la ora 19:00.
Cea de-a doua premiera a TNRS din octombrie este programata la finalul lunii. Avanpremiera spectacolului Sectiei germane a TNRS, „Intre lumi si printre ziduri. Un poem teatral”, regia Florian Hoerman si Edith Buttingsrud, este programata pentru sambata, 23 octombrie 2021, ora 19:00, iar premiera duminica, 24 octombrie 2021, ora 19:00, la Fabrica de Cultura IACM Constructii S.A. UniCredit – Sala Lulu, Strada Triajului 1-3, Sibiu. Spectacolul este in limba germana cu traducere in limba romana.

Bilete si acces

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Teatrala din Sibiu, str. Nicolae Balcescu, nr. 17, sau online la: https://www.tnrs.ro/program.
Accesul in salile de spectacole este permis doar persoanelor care prezinta certificatul verde, respectiv care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.
Pretul unui bilet pentru spectacolele jucate la Sala Mare – TNRS este 30 lei, cu reducere 25 lei, iar pretul pentru spectacolul „Faust” 100 lei.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/10/01-Faust_foto-credit-SebastianMarcovici.jpg