Muzica

Dupa ce a compus mai multe hit-uri, i-a venit si lui Silver “Timpu'” sa lanseze primul lui single!

Pe numele lui real Silviu Dumitrascu, Silver este un tanar compozitor din Bucuresti, care pana acum a lucrat la numeroase proiecte muzicale, unele dintre ele ajungand chiar pe primele locuri in topurile romanesti.

Dar visul sau nu s-a oprit aici si, din pasiune pentru muzica, acesta si-a dorit sa fie mai aproape de public, simtind ca are o voce interioara care vrea sa fie auzita, asa ca isi face debutul ca interpret prin single-ul “Timpu'”.

Piesa este o frumoasa colaborare cu Andrei Vitan si vine la pachet cu un lyrics video pe masura.

“Mereu mi-am dorit sa cant, dar ceva in mine m-a facut sa cred ca nu o pot face! M-a atras mai mult productia muzicala si tot procesul de creatie care mereu mi s-a parut un lucru aparte, special. Dar se pare ca este un vis care ma urmareste si odata cu el au venit si multi oameni dragi care ma incurajeaza si ma sustin. Piesa <Timpu’> este prima melodie pe care o pregatesc dintr-un proiect din suflet, pentru suflete. O colaborare fresh cu Andrei Vitan in care vorbim cu timpul si povestim despre etapele vietii de cand ne nastem si pana cand… imbatranim. Sper sa va placa si sa va faca sa apreciati mai mult timpul!”, a spus Silver.

Artistul nu se va opri aici si ne promite ca are multe de spus, muzica fiind pentru el cea mai bună cale de exprimare a gandurilor si a sentimentelor.

1 comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu

  • Felicitari! Daca nu ma inseala “Memories” sigur “Le-am spus si fetelor” ca ai facut un “Puisor” care se numeste “Timpul” si va fi un super hit !!!