Comunicate

E Art FM! E altceva! Un nou post de radio isi face loc pe piata media din Romania!

Din 26 Septembrie, Art FM, cel mai fresh post de radio din Romania se va lansa cu o echipa tanara, dar experimentata, cu o grila de programe inedita si cu un playlist diversificat.

Un proiect al trustului Art Media, facand parte din platforma online ArtPres.ro, Art FM doreste sa aduca un suflu nou pe piata media audio-vizuale din Romania. Grila de programe este formata din matinalul adus in fiecare dimineata pe post de catre Nechifor Petrut de la 8:00 la 11:00, emisiuni de arta si cultura si emisiuni live mix cu DJ-ii postului de radio sau cu DJ colaboratori (Angello T , Dj Raul, Sean Norvis etc ).

Ineditul consta in faptul ca postul se plaseaza undeva intre radio si TV fiind un proiect new media, emisiunile vor fi transmise si video pe platforma online www.artpres.ro

In ceea ce priveste playlist-ul, Art FM se plaseaza ca CHR cu accente pe muzica de club mainstream si isi propune un playlist extrem de diversificat, in timp ce platforma ArtPres.ro va contine stiri  diversificate, insa in proportie de 80 % se va baza pe promovarea artei si a culturii.

Fiti pregatiti sa fiti uimiti! E Art FM! E altceva!