Muzica

EL Radu aduce in playlisturi „Vraja ta”

EL Radu, interpretul din Republica Moldova, aduce in playlisturi „Vraja ta”, un single cu un sound fresh, plin de emotie. Produsa de catre Ivan Linkovsky impreuna cu „The Master of the Sound” si cu versurile scrise de catre EL Radu, „Vraja ta” este despre iubire, cunoastere, intelegere si acceptare.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/04/9a70d83b-3ce4-fc04-11dd-37c3e9e0c5ca.jpg

„Piesa aceasta este una de cotitura, mai ales ca in ultimii ani m-am dedicat carierei de producator muzical pentru tinerii artisti din Romania, dar si din Republica Moldova. Dupa doi ani, a aparut «Vraja ta» si sper sa va bucurati de ea”, spune EL RADU.

„Prin clipul, dar si prin versurile piesei «Vraja ta» avem redate fazele iubirii, de la o relatie fresh, la una cu experienta. Am incercat sa redam emotia primei apropieri, pana la o evolutie, alaturi de viitorul partener. Pe langa love story, in videoclip avem o stilizare si transpunere a relatiei pe un dans”, spune regizorul videoclipului Dan Mihai Lupescu.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/04/4f7a2c82-9c50-c38c-7516-6ca322ea1ac6.jpg

Originar din Republica Moldova, EL Radu este redactor-prezentator de 12 ani si prezinta emisiunea Express Muzical la Radio Moldova Muzical. De asemenea, artistul a activat si ca prezentator TV la Matinalul postului public de televiziune din Moldova, Moldova 1, iar de o lunga perioada de timp, lucreaza ca producator pentru mai multi artisti care sunt la inceput de drum.