Comunicate

Eladerm lanseaza o gama de produse dermato-cosmetice romanesti impotriva caderii parului

Eladerm, brandul romanesc de dermato-cosmetice produse in Alba Iulia de catre tanarul farmacist Emanuel Lazar, continua sa se dezvolte indiferent de schimbarile generate in piata de catre pandemia Covid-19, prin lansarea unei game anticadere a parului – Capilforte.
Una dintre cele mai asteptate game de produse Eladerm, gama Capilforte, a fost lansata la sfarsitul anului 2021 si combina trei produse destinate ingrijirii parului si combate cu succes una dintre cele mai frecvente probleme ale scalpului/parului: pierderea excesiva a firelor de par. Potrivita atat pentru femei cat si pentru barbati, noua gama contine: samponul anticadere Capilforte, masca anticadere Capilforte si serul anticadere Capilforte.
“Ingredientele active din continutul acestor produse au fost achizitionate de la producatori straini de top si beneficiaza de studii de eficienta. Gama de produse Capilforte combina cu succes caffeina lipozomala si trei ingrediente active botanice care actioneaza pentru combaterea vizibila a caderii parului, stimularea cresterii firului de par si cresterea densitatii acestuia – acestea se regasesc sub denumirea de Baicapil. Aceste ingrediente mentin o mai mare durata a fazei anagene (faza de crestere), scurtand faza telogena (starea de repaus a firului de par) si intaresc radacina firului de par. Acestea actioneaza si asupra firului de par, intarindu-l”, afirma farmacistul Emanuel Lazar, fondatorul Eladerm.
Principalele actiuni ale produselor Capilforte sunt:
● Stopeaza caderea excesiva a parului
● Intaresc radacina firului de par
● Stimuleaza cresterea de noi foliculi pilosi
● Cresc densitatea parului
“In continuare ne ghidam dupa aceleasi reguli care au facut ca produsele noastre sa fie apreciate de catre un numar atat de mare de clienti: ingrediente putine, calitative si eficiente, care tintesc probleme specifice ale pielii. In prezent producem si comercializam 35 de produse iar in 2022 ne propunem sa lansam noi dermato-cosmetice tinand cont de cerintele clientilor nostri cu care avem deja o relatie foarte apropiata”, declara farmacistul Emanuel Lazar, fondatorul Eladerm.

Detalii despre produse se pot gasi pe pagina https://www.eladerm.ro/produse.html

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/01/Noua-gama-Capilforte-1.png