Sport

Final four-ul Cupei Romaniei la handbal feminin se joaca in direct la TVR 1 si TVR 2 (21 si 22 mai)

Final four-ul Cupei Romaniei la handbal feminin se joaca in direct la TVR 1 si TVR 2

Rapid Bucuresti, CSM Bucuresti, SCM Rm. Valcea si Magura Cisnadie sunt in etapele decisive ale competitiei. Pe 21 si 22 mai, telespectatorii vad in direct semifinalele si finala Cupei Romaniei la handbal feminin. Programul transmisiunilor, mai jos.

Final incins de campionat in handbalul feminin! Daca in Liga Florilor duelul de la distanta pentru titlu continua intre Rapid Bucuresti si CSM Bucuresti, echipe despartite doar de un singur punct, cu 3 etape inainte de final, in weekend, in direct la TVR 1 si TVR 2, vom afla podiumul in Cupa Romaniei Fan Courier.

Astfel, in Sala Sporturilor din Mioveni se va disputa Final-four-ul Cupei Romaniei, care reuneste 4 dintre primele 5 echipe din Liga Florilor: Rapid Bucuresti, CSM Bucuresti, SCM Rm. Valcea si Magura Cisnadie. „Marea absenta din careul de asi este tocmai detinatoarea trofeului: Gloria Buzau, eliminata in sferturile intrecerii de Rapid”, precizeaza jurnalistul Dragos Cojocaru, care va comenta partidele alaturi de Dragos Bocanaciu. Telespectatorii vor putea vedea semifinalele, precum si finala si finala mica ale Cupei Romaniei la handbal feminin in direct la TVR 1 si TVR 2 dupa urmatorul program:

Cupa Romaniei, semifinala 1:  CSM Bucuresti – Magura Cisnadie –
sambata, 21 mai, ora 11.00, in direct la TVR 2

​Cupa Romaniei, semifinala 2:  SCM Ramnicu Valcea – Rapid
Bucuresti_ – sambata, 21 mai, ora 15.30, in direct la TVR 1

Cupa Romaniei, finala mica – duminica, 22 mai, ora 11.00, in
direct la TVR 2

Cupa Romaniei, FINALA  – duminica, 22 mai, ora 15.30, in direct la
TVR 1.

Handbalistele CSM Bucuresti lupta sa cucereasca a 5-a Cupa a Romaniei din istoria clubului

Dupa ratarea calificarii in Final-four-ul Champions League, campioanele Romaniei, handbalistele de la CSM spera sa-si adjudece primul trofeu al sezonului intern si sa cucereasca a 5-a cupa din istoria clubului. Adversara din semifinale – Magura Cisnadie – este, insa, o formatie incomoda, cu o aparare solida si agresiva si cu un antrenor ambitios – Alexandru Weber, care doreste sa-si duca echipa in Europa in sezonul viitor prin intermediul cupei”, explica Dragos Cojocaru.

Cel mai tare meci din penultimul act al intrecerii este cel care opune echipele de pe locurile 3 respectiv 1 in Liga Florilor, SCM Rm. Valcea si Rapid Bucuresti, formatii care se vor intalni intr-o partida decisiva si in ultima etapa a campionatului intern. „Va fi un duel tactic interesant intre cei doi antrenori straini: norvegianul Bent Dahl (SCM Rm. Valcea) si spaniolul Carlos Viver (Rapid Bucuresti). Cine va fi mai inspirat intre cei doi si cine va reusi sa-si motiveze mai bine echipa la ora meciului isi va duce formatia in marea finala”, mai subliniaza comentatorul.

Tot in cursul acestei saptamani, telespectatorii pot urmari miercuri, 18 mai, ora 16.00 – in direct la TVR 2, meciul de handbal masculin dintre  CSA Steaua Bucuresti – CS Minaur Baia Mare din etapa 26 a Ligii Zimbrilor, precum si partida de handbal feminin  Rapid Bucuresti – CS Gloria Bistrita, din etapa 24 a Ligii Florilor – transmisa in direct la TVR 1, tot miercuri, de la ora 18.00.