Comunicate

Fotbalul, matematica si aviatia se impletesc cu folclorul la „Vedeta populara”

Oameni din cele mai diverse domenii de activitate demonstreaza ca poarta Romania in suflet. Iuliana Tudor ni-i prezinta pe 29 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, in cea de-a sasea editie din sezonul 8 al celui mai iubit talent-show de folclor.

Este arbitru de fotbal, are o diploma de inginer in Constructii Aerospatiale, iar in timpul liber preda matematica… Nu lasa, insa, deoparte muzica populara, pe care o iubeste de mica. La cei 24 de ani impliniti, bistriteanca se lauda cu o cariera de peste 5 ani in arbitraj. Jucatorii zambesc cand o vad, dar in scurt timp isi dau seama ca au toate motivele sa o ia in serios! Cat de serioasa e in privinta viitorului ei in muzica vom vedea duminica seara, in editia cu numarul 6 din sezonul 8 al celui mai iubit show folcloric din Romania. Iuliana Tudor ne asteapta cu bucurie sa cantam, sa jucam si sa ne emotionam alaturi de protagonistii „Vedeta populara“, pe 29 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.

Se inscrie in competitie si o tanara de 17 ani din Olt, care s-a luptat in trecut cu fenomenul de bullying. Acum, eleva la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti din Bucuresti, a gasit, in sfarsit, oameni care iubesc aceleasi valori ca si ea si se simte inspirata sa scrie si sa compuna atat literatura, cat si melodii.

Asistent voluntar la Radiologie intr-un spital din Oradea, o tanara din Salaj studiaza acum Ingineria produselor alimentare. Pasiunea pentru folclor si talentul muzical o aduc si pe ea pe scena „Vedeta populara” in aceasta duminica.

Si un tanar din Mures care studiaza Istorie si Filosofie spera sa impresioneze juriul si publicul cu aptitudinile sale folclorice. La fel, cea mai tanara concurenta a serii, o botosaneanca pasionata de mistica, aspira si ea la titlul de „Vedeta populara“. Cine va fi, insa, fericitul care primeste un loc in semifinala aflam doar urmarind editia 6 a sezonului.

In aceasta saptamana, la „Vedeta populara”, artistii se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei Ansamblului National Folcloric Transilvania din Baia Mare, dirijor Eduard Albina. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor se vede pe 29 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, fiind preluat simultan si la TVRi si TVR Moldova.