Sport

H3RO 2021 – Restrictii trafic in statiunea Mamaia

H3RO 2021, cea mai mare competitie de triatlon din Estul Europei, revine in data de 2 octombrie in statiunea Mamaia. Sportivi din peste 10 de tari vor fi prezenti la startul competitiei.
Pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii normale si fara incidente, vor fi insituite urmatoarele restrictii de trafic:
Sambata 02 octombrie, traficul auto va fi blocat pe bulevardul Mamaia, pe cele trei benzi de circulatie dinspre lacul Siutghiol (sensul de mers Navodari – Constanta), intre orele 07,00 – 16.00, intre hotel Voila Holiday Mamaia si hotel On Plonge Jr. Cele doua sensuri de circulatie vor fi separate/ delimitate cu garduri de protectie montate de catre organizatori
Primaria municipiului Constanta recomanda constantenilor sa foloseasca mijloacele de transport in comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori sa aleaga deplasarea pietonala.

Cei mai buni triatlonisti din Romania deja s-au inscris pentru a ne oferi un spectacol sportiv de exceptie la H3RO 2021.

Pana in prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punand astfel Romania pe harta europeana a competitiilor majore de triatlon. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

H3RO 2021 este un eveniment finantat de Primaria Municipiului Constanta si organizat de catre ACS SMARTATLETIC, valoarea totala a proiectului este de 210 419, 19 lei.