Sport

H3RO 2022

ACS Smartatletic, organizator al celei mai mari competitii de triatlon din Estul Europei, anunta ca inscrierile sunt deschise pentru editia cu numarul 14 a competitiei de triatlon H3RO Mamaia, care va avea loc pe data de 24 septembrie 2022.

Pe langa pasionatii de triatlon, la startul competitiei si-au confirmat, deja, prezenta sportivii din echipa Olimpica a Romaniei, Felix Duchampt & Antoanela Manac precum si Alessia Orla, triatlonista de top pe plan mondial, noua achizitie a clubului Dinamo. Nu in ultimul rand vor fi prezenti si cei mai buni triatlonisti din loturile nationale de triatlon.

Federatia Romana de Triatlon anunta ca in cadrul competitiei H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectiva olimpica pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024

Organizatorii estimeaza ca evenimentul va grupa, la start, peste 500 de sportivi din 10 tari. Competitia va ingloba doua Campionate Nationale si doua Cupe ale Romaniei.

Premiile totale vor fi record in valoare totala de 42.200 de lei.

Pana in prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punand astfel Romania pe harta europeana a competitiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

H3RO Mamaia este un eveniment finantat de Primaria Municipiului Constanta si organizat de catre ACS SMARTATLETIC, valoarea totala a proiectului este de 219.823,42 lei.