Comunicate

In culisele serialului „Mandrie si pasiune”. Cum au debutat protagonistii

Orgulho e Paixão - Família Benedito

De luni pana vineri, la TVR 2 ne intalnim cu eroii serialului brazilian „Mandrie si pasiune”. Fie ca e vorba de temerara Elisabeta, cuceritorul domnul Darcy, Jane, cea eleganta si matura, Ofelia, expansiva Mariana, jucausa Lidia sau Cecilia, cititoarea pasionata de romane de aventura, cu totii ne-au devenit prieteni si ne provoaca sa urmarim cu nerabdare intriga complicata a romanelor lui Jane Austen. Am patruns in culisele serialului brazilian produs si difuzat de compania de televiziune si film Rede Globo in 2018 si vi-i prezentam pe protagonisti in viata de zi cu zi.

Nathalia Dill (Elisabeta). In varsta de 35 de ani, Nathalia Dill s-a nascut la Rio de Janeiro. Cariera ei a inceput in teatru si abia cativa ani mai tarziu a inceput sa joace in productii TV, precum “Brazil Avenue”, “Sweet Diva”, “Rock Story” si “Precious Pearl”.

A renuntat la postul de director de banca si s-a facut actor

Thiado Lacerda (Domnul Darcy). Pentru a-si depasi timiditatea si a obtine un loc de munca ca director de banca, Thiado Lacerda s-a inscris la un curs de actorie. Nu era un plan al lui sa devina actor, dar, spre surprinderea lui, Domnul Darcy din „Mandrie si pasiune” a fost chemat la o auditie pentru Globo. Thiado Lacerda a debutat in „Malhaçao”, un serial de televiziune pentru adolescenti iar, dupa aceea, a fost distribuit in multe productii Globo, cum ar fi „Terra Nostra” si „The Life We Lead”. Thiago are 43 de ani, locuieste in Rio de Janeiro si se numara printre cei mai iubiti actori in Brazilia.

Vera Holtz (Ofelia) si-a dat seama ca, pentru a-si construi o cariera, va trebui sa faca fata si sa depaseasca doua bariere importante: timiditatea si un alt accent. Solutia pentru timiditate s-a dovedit a fi maturizarea. Si, pentru pronuntie, nenumarate sedinte lalogoped. Vera Holz a jucat in multe productii Globo de-a lungul anilor, cum ar fi “Brazil Avenue”, “A Mother’s Love”, “Passione”,

Chandelly Braz (Mariana) si-a inceput cariera in teatru si abia dupa ani in care a jucat in mai multe piese de teatru, si-a facut debutul in productii TV. Prima telenovela in care a fost protagonista s-a numit „Sparkling Girls”, apoi a urmat „Burning Hearts”. Chandelly Braz are 37 de ani.

In varsta de 22 de ani, Bruna Griphao, actrita care o interpreteaza pe Lidia, locuieste in Rio de Janeiro. A jucat in diferite productii Globo de-a lungul anilor, precum „Brazil Avenue”, „Burning Hearts” si „Empire”, iar pe Instagram are peste 2,5 milioane de urmaritori.

Ana Julia Dorigon, in varsta de 27 de ani, si-a inceput cariera ca model. Mult mai tarziu, actrita care o interpreteaza pe Cecilia in serialul „Mandrie si pasiune” a inceput sa si joace. Prima ei aparitie la televizor a fost in „Malhaçao” si, dupa aceea, au urmat si alte productii Globo, cum ar fi „Orphans of a Nation”.

A parasit Los Angeles pentru Rio de Janeiro

Pamela Thomé, din serialul „Mandrie si pasiune”, si-a inceput cariera de model cand inca era adolescenta. Ani mai tarziu, a avut ocazia sa joace in prima ei productie Globo, „Malhaçao”. A urmat apoi un rol in „Rising Sun”. Pamela Thomé are 28 de ani.

Rodrigo Simas, actorul care il interpreteza pe Ernesto, s-a nascut la Rio de Janeiro si a locuit in Los Angeles (SUA) timp de 9 ani. Cand s-a intors in Brazilia, in 2007, a inceput sa joace in teatru. Productiile de televiziune au urmat mai tarziu, precum „Fina Estampa”, „Total Dreamer”, „Orphans of A Nation” si „Run For Your Lives”.

Agatha Moreira, interpreta Emmei in „Mandrie si pasiune” este o actrita in varsta de 29 de ani. Si-a inceput cariera ca model, cand era foarte tanara. A debutat ca actrita in seriale TV in „Malhaçao”. Au urmat apoi serialele „Hidden Truths” (ambele sezoane), „Sweet Diva” si „Burning Hearts”.

De luni pana vineri, de la ora 16:00, iubitorii romanelor lui Jane Austen urmaresc la TVR 2 serialul „Mandrie si pasiune” (ORGULHO E PAIXAO – Brazilia, 2018). Creat de Marcos Bernstein, in regia lui Fred Mayrink, intriga serialului „MANDRIE SI PASIUNE reuneste naratiuni din romanele: „Sense and Sensibility” (1811), „Pride and Prejudice” (1813), „Emma” (1815), „Northanger Abbey” (1818) si „Lady Susan” (1871). Coloana sonora, „Trilha Sonora da Novela”, apartine companiei de discuri Som Livre.