Tehnologie

InnoTrans 2021 amanat pentru 2022 in fata incertitudinii pandemice

Targul InnoTrans, care era planificat pentru aprilie 2021, va avea loc acum la intervalul regulat de doi ani al evenimentului, in perioada 20-23 septembrie 2022, a anuntat organizatorul Messe Berlin pe 22 octombrie. Al 13-lea InnoTrans fusese initial programat pentru septembrie 2020, dar a fost mutat in aprilie 2021 din cauza pandemiei Covid-19.

Dr. Christian Göke, CEO al Messe Berlin, a recunoscut ca decizia de a renunta la planurile de organizare a unui eveniment in 2021 a fost foarte dificila. „In cele din urma, factorii decisivi au fost lipsa de certitudine a planificarii si prognoza pentru pandemie in lunile urmatoare, a explicat el. „In situatia actuala nimeni nu poate prezice cu suficienta certitudine daca conditiile generale vor permite utilizarea expozitiei nostre feroviare in aprilie 2021, de exemplu, si desfasurarea unui targ international de top precum InnoTrans.”
InnoTrans 2018 a atras 3.062 de expozanti din 61 de tari si 153.421 de vizitatori din 149 de tari. Una dintre cele mai importante caracteristici ale evenimentului este prezentarea de material rulant nou pe 3 km de cale ferata la expozitia din Berlin.
„Impreuna cu cei mai importanti jucatori din industrie, am decis ca InnoTrans isi poate indeplini asteptarile de calitate numai cu participarea internationala si in forma sa obisnuita”, a adaugat Matthias Steckmann, directorul pentru mobilitate si servicii al Messe Berlin.
„De comun acord cu toate partile interesate, am decis, prin urmare, sa amanam din nou evenimentul, pentru a garanta calitatea inalta a InnoTrans ca platforma de marketing de top din industrie, atat acum, cat si mai ales pe termen lung, si pentru a oferi certitudine planificarii jucatorilor implicati. ‘
Expozitia MES pentru furnizorii de electronice din sectorul transporturilor este inca asteptata sa aiba loc in perioada 9-11 noiembrie 2021.
Sursa: http://www.aifr.ro/