Muzica

Ion Popescu debuteaza cu melodia “Ma Cauti“

Tanarul interpret, Ion Popescu, stabilit de ani buni la Berlin, Germania, originar din localitatea Cociulia, raionul Cantemir, a debutat in muzica acum cateva zile cu o balada romantica si plina de sentimente, “Ma Cauti“.

Ion a devenit popular, recent, pe internet, datorita unui filmulet, in care el canta la nai, intr-o masina, in timp ce aceasta era in miscare,  in ziua cand in Republica Moldova s-au desfasurat Alegerile Presedintelui Republicii Moldova (turul 1), motivand lumea sa mearga la vot.

Piesa “Ma Cauti este in colaborare cu interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si colegul acestuia din Spania, “The Master Of The Sound”, iar momentan, artistul este in campania de promovare a piesei.

Ion Popescu este absolvent al Centrului in Excelenta in Educatie Artistica „Stefan Neaga”, dar si absolvent al Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, ulterior, pentru o perioada scurta a activat in calitate de profesor de cobza la Scoala de Arte din or. Straseni, ca in cele din urma, sa decida sa ia viata de la capat, acolo, la Berlin.

Interpetul mai promite surprize muzicale la inceputul lui 2021. Mult  succes!