Comunicate

Ionut Ungureanu: „Vin si pe jos la ‘O data-n viata’, de cate ori ma cheama!”

marturisit ce amintiri il leaga de emisiunea Iulianei Tudor. Cu bucurie ne canta si pe 30 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

Emotii si amintiri frumoase coplesesc invitatii Iulianei Tudor si in editia a doua a celui mai longeviv si iubit program de divertisment al Televiziunii Romane. Alaturi de Mariana Deac, Andreea Voica sau Niculina Stoican, Ionut Ungureanu se numara printre cei care pasesc din nou cu bucurie in platoul „O data-n viata”, insotind, de data aceasta, tineri aflati la inceput de drum in provocarile lansate de Iuliana Tudor. Urmarim „O data-n viata” duminica seara, de la ora 21.00, la TVR 1.

„Vin si pe jos la ‘O data-n viata’, ori de cate ori ma cheama Iuliana Tudor!”, este marturisirea pe care Ionut Ungureanu o face in fata intregii tari, rememorand cat de multe il leaga de aceasta emisiune. Pe 30 octombrie, trupa Provincialii are doi solisti, lui Ionut Ungureanu alaturandu-i-se tanarul finalist „Vedeta populara” Alex Golfin, intr-o interpretare inedita a piesei „Drumule”.

Mariana Deac, cea care face echipa cu Alex Golfin in aceasta editie, isi afirma, la randul sau, recunostinta pentru provocarile traite de-a lungul anilor la „O data-n viata”: „Am avut multe provocari, am cantat si muzica usoara, am cantat Edith Piaf si ma gandeam ca nu voi reusi niciodata in viata mea sa cant… am facut multe! Multe provocari, care mi-au facut bine, pentru ca m-am redescoperit si mi-am vazut limitele”, declara artista.

La fel simte si Andreea Voica, interpreta care vine duminica la „O data-n viata” ca mentor al tinerei Diana Lungu. Ea recunoaste ca show-ul realizat de Iuliana Tudor la TVR 1 ramane, de departe, emisiunea sa favorita, iar editia ce i s-a lipit de suflet cel mai mult este cea in care l-a avut ca partener de scena pe Ionut Fulea. „Pentru mine, proba cea mai grea a fost cea a dansului. Ii tot spuneam Iulianei ca nu pot dansa asa cum vrea ea, insa m-a facut sa-mi depasesc limitele si, impreuna cu coregraful acelui ansamblu, am pus in scena un moment absolut extraordinar, unde am fost aruncata in sus, prinsa, coborata, dar a iesit ceva extraordinar!”, isi aminteste ea.

Dupa ce a ocupat un loc la masa juriului „Vedeta populara”, Niculina Stoican urca si ea pe scena „O data-n viata” in aceasta duminica, sustinand-o pe Simona Alexandru – cea care, in 2019, castiga sezonul 4 al talent-show-ului de folclor de la TVR 1. Evocand numeroasele dueturi cu artisti apartinand altor genuri muzicale, carora le-a facut fata in participarile sale la „O data-n viata”, Niculina Stoican puncteaza: „La ‘O data-n viata’ am fost de destule ori. Si de fiecare data a fost… o data-n viata”.

La TVR 1, serile de duminica sunt din nou rezervate emotiilor traite „O data-n viata”, folclorului autentic si spectacolului plin de ritm si culoare. Ca intotdeauna, promotoarea divertismentului de calitate, Iuliana Tudor ne invita si pe 30 octombrie in fata micilor ecrane, de la ora 21.00, la TVR 1.