Comunicate

IRINA PACURARIU: „ Continui sa ma las sedusa de farmecul si calitatea oamenilor pe care ii intalnesc pentru interviuri”

Din 4 octombrie, cunoscuta realizatoare Irina Pacurariu provoca celebritatile la un dialog sincer in noul sezon „Reteaua de idoli”, la TVR 2. Emisiunea se difuzeaza in fiecare luni, de la ora 21:00 (in reluare vineri, de la ora 22:00).

„Am ajuns in al saselea sezon al proiectului RETEAUA DE IDOLI si continui sa ma las sedusa de farmecul si calitatea oamenilor pe care ii intalnesc pentru interviuri. Sportivi, artisti sau profesionisti din orice alt domeniu, invitatii nostri pastreaza aceeasi rara calitate: notorietatea lor este dublata de farmec, valoare, reputatie. In lumea de la „Reteaua de Idoli” ai iluzia ca Romania e tara perfecta, singura in care merita sa traiesti, mai ales pentru ca e locuita”, spune realizatoarea Irina Pacurariu.
Si in cel de-al saselea sezon „Reteaua de idoli”, emisiunea in care Ion Tiriac a incins spiritele intr-un interviu in care ii recomanda Serenei Williams sa se retraga, sau celebra actrita Draga Olteanu Matei a vorbit pentru ultima data publicului, cunoscuta realizatoare Irina Pacurariu invita telespectatorii sa intalneasca oameni de exceptie.
„Continuam sa reparam ceea ce unul dintre interlocutorii mei din noul sezon accepta: deocamdata suntem o tara cu podiumul de premiere pus invers. Medalii, adica recunoastere si aplauze, cu titluri ingrosate si urmaritori mii, iau exact cei care nici n-au luat startul intr-o competitie, nu mai vorbim de trecut linia de sosire. Va astept in fiecare luni, de la ora 21.00, reluare vineri, ora 22.00, la TVR2. Nu-mi apartine formularea, dar vine tot de la un idol: „Cand e atata frumusete intreaga pe lume, cum pot sa ma duc sa ma uit la firimituri, cand pot avea bucuria integrala a frumusetii?”. Cam asa e si cu acesta emisiune, n-o ocoliti”, a adaugat Irina Pacurariu

Jocurile Olimpice si povestea unui lantisor

Invitatele primei editii, luni, 4 octombrie, de la ora 21:00, sunt canotoarele Simona Radis si Ancuta Bodnar, sportivele care au adus prima medalie Olimpica de Aur pentru Romania la Tokyo si un record olimpic. Despre performanta sportivelor care au facut o cursa extraordinara s-a vorbit mult, putina lume stie insa cata munca a stat in spate. Cantonamentul dureaza 11 luni pe an, iar palmele canotoarelor sunt pline de bataturi. „Nu acum este rau, e mai rau cand incepem sezonul de vaslit dupa pauza, fiindca atunci facem rani si, la un moment dat, abia mai tinem manerele in maini de durere. Nu exista varianta cu manusi pentru ca pierdem contactul cu simtul apei”, explica Simona Radis.
La deschiderea Jocurilor Olimpice, Simona Radis a fost purtatoarea de drapel a Romaniei, alaturi de inotatorul Robert Glinta. La gat purta un lantisor special, un model format din cercurile olimpice. „Lantisorul l-am primit in urma cu cativa ani de la prietenul meu, inainte sa fiu calificata la Jocurile Olimpice. Nu a fost luat pentru ca stiam ca voi merge la JO sau ca voi aduce vreun rezultat. Il port mereu a gat si la antrenamente si in oras… peste tot. A fost oferit cu scopul de a ma motiva sa ajung acolo, pentru a munci si a nu renunta, iar in momentele grele e ca o aducere aminte – motivul pentru care ma antrenez”, a sadaugat Simona Radis.