It’s Story Time Radio Show cu Alen White

It's Story Time Radio Show cu Alen White in fiecare Sambata de la 18:30 - 19:30 si in reluare Duminica de la 13:00 - 14:00

Alin Albescu aka Alen White inca de mic o fost fascinat de muzica de toate genurile, in special de muzica electronica.

Pasiunea sa pentru muzica s-a facut resimtita inca din scoala generala si in vacante, unde in repetate randuri, el isi incanta colegii si prietenii cu mixtape-uri inregistrate din diferite emisiuni nocturne de radio.

A doua zi, „inarmat” cu o plasa de baterii marca 777 si un radiocasetofon isi incanta „publicul” cu muzica inregistrata peste noapte. Bineinteles nu lipseau mixtape-urile cumparate in fiecare sambata dimineata din „targ” de la baietii ce le aveau expuse pe capotele masinilor. Au trecut anii si iata ca intr-o zi, in primul an de facultate in Bucuresti, un prieten bun, vazand cultura sa muzicala si pasiunea cu care asculta si prezenta DJ lui preferati, i-a sugerat sa incerce sa duca la urmatorul nivel acest hobby. Si uite asa a inceput totul. Cu un Controler DJ pentru incepatori si multa multa pasiune.

A urmat apoi un curs de DJ amatori, unde a invatat bazele acestei arte.

Inceputul a fost greoi, datorat orelor multe dedicate studiilor si jobului, dar incetul cu incetul s-a remarcat printre cunoscuti si apropiati , urmand apoi un sir de petreceri private la munte sau la mare. Pana la sfarsitul anului 2014 a ramas la acelasi nivel de petreceri mici, cand s-a hotarat sa plece in Mexic, Los Cabos. Aceasta oportunitate a fost inceputul carierei in lumea muzicii de nisa.

In Cabo San Lucas a fost primit de o lume iubitoare de muzica Deep si Tech House, fapt care l-a ajutat sa isi faca un nume printre DJ locali avand oportunitatea sa ocupe pozitia de DJ rezident intr-un club, Havana Underground. Pe langa acesta a organizat alaturi de cativa DJ locali mai multe petreceri de tip RAVE ce se intindeau pe durara a 2-3 zile, evenimente private si diferite petreceri tematice. Viata nu este intotdeauna cum ne-am dori sa fie si iata ca la sfarsitul lui 2017, inceputul lui 2018 din cauza unor evenimente tragice din viata sa, a hotarat sa se intoarca in Romania, in Bucuresti.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2020/12/Alen-White-afis.jpg

In Bucuresti a participat la cateva evenimente private si a inceput colaborarea cu studioul de productie NORDIC RECORDS unde a produs cateva piese Dance, cu influente Deep House. In continuare fost invitat la Day Dreaming RadioShow tinut de DJ Shark la ART FM , a avut aparitii pe Old Bridge Radio Italia , iar restul timpului si l-a dedicat regasirii pe sine si a muzicii care il reprezinta.

„Sper ca povestile mele muzicale sa se faca simtite in inimile ascultatorilor  iubitori de muzica Deep si Tech House . Imi doresc sa va simt alaturi de mine in acest nou inceput de calatorie.

Indragostit de muzica HOUSE in special de genurile Deep si Tech House mi-am dorit intodeauna ca prin mixurile mele sa port ascutatorii  intr-o poveste a sunetelor, unde pret de o ora sau doua sa poata descoperi sentimentul de libertate si voie buna.

Astfel, in fiecare Sambata intre orele 19:00 – 20:00 va invit alaturi de mine sa imi ascultati ’’povestile’’ si sper ca fiecare dintre voi sa se regasesca printre ele – “IT’S STORY TIME RADIOSHOW”

Alen White Organic House Set Live