Comunicate

Joaca „de-a Niculina Stoican” o aduce pe scena „Vedeta populara”

In competitie intra si o bistriteanca trimisa de insusi Episcopul Macarie al Europei de Nord! Iuliana Tudor ne asteapta pe 15 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, la cea de-a patra editie din sezonul 8 al celui mai iubit talent-show de folclor.

A studiat pianul timp de 7 ani si ajunsese chiar sa faca performanta. In 2016, a luat locul intai la Olimpiada Nationala. Dar, cand era mica, jocul preferat era s-o imite pe Niculina Stoican. Duminica seara, adolescenta din Mehedinti se va afla fata in fata cu artista pe care o admira de mica. Daca va reusi sa o impresioneze – pe ea si pe ceilalti membri ai juriului „Vedeta populara“ – vedem in cea de-a patra intalnire din sezonul 8 al emisiunii. Iuliana Tudor ne asteapta in fata micilor ecrane, la un nou episod al talent-show-ului cu suflet romanesc, pe 15 mai, la ora 21.00, la TVR 1.

La calificare spera si o tanara bistriteanca de 17 ani, care stie de la varsta de 8 ani ca folclorul va face parte mereu din viata ei. Doar un concurent va ajunge, insa, in semifinala „Vedeta populara“, astfel ca ambitia si increderea in ea ii vor fi parteneri de nadejde in competitie. Se inscrie in cursa si un tanar din Neamt, care si-a dorit intai sa devina preot, apoi pilot de avioane, dar in final a invins muzica populara, o pasiune pe care i-a insuflat-o „mamaiuta”, cea care l-a crescut. De asemenea, o educatoare din Teleorman, care nu se afla la prima participare la emisiunea realizata si prezentata de Iuliana Tudor, aspira si ea la titlul de „Vedeta populara“.

O prezenta colorata in editia de duminica este o bistriteanca de 65 de ani care abia asteapta sa se vada pe „scena asta mare”, unde a trimis-o insusi Episcopul Macarie al Europei de Nord! Dupa ce si-a pus in cui pasiunea pentru muzica populara timp de 40 de ani – in care a nascut si crescut doi copii, a muncit in Italia, de unde s-a intors mai bogata… cu 5 stenturi la inima – femeia isi vede visul implinit: acela de a arata lumii intregi frumusetea folclorului bistritean.

La aceasta editie „Vedeta populara”, artistii se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Profesionist Maria Tanase, dirijor Nicolae Draghia, manager Niculina Stoican. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor se vede pe 15 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, fiind preluat simultan si la TVRi si TVR Moldova.