Evenimente

Joi la ArtFM

Joi, 8 octombrie 2020, la inceput de toamna, masuram timpu in secunde muzicale la ArtFm in cadrul matinalului.

Silver (Silviu Dumitrascu) este un tanar compozitor din Bucuresti care de-a lungul carierei sale a compus, produs sau scris mai multe piese muzicale ajungand chiar pe primele locuri in topurile romanesti cu piese precum: Memories – Nicole Cherry (Compozitor/textier), Puisor – Lora (co-producator) sau Le-am spus si fetelor – Lidia Buble(compozitor/producator) si alte productii si colaborari cu Cat Music, Roton sau Media Pro pentru diferiti artisti. Din pasiunea pentru muzica a dorit sa fie mai aproape de public simtind ca are o voce interioara care vrea sa fie auzita, asa a luat nastere proiectul “Silver”, o abordare reggae/pop a vietii urbane in care transpune trairile, lectiile si amintirile sale. In prezent ca ocupatie principala are productia muzicala si managementul unui studio fiind co-fondatorul proiectelelor Silver Label si Bucharest City Beats cu care spera sa atinga inimile a cat mai multor oameni.

Andrei Vitan este un singer/songwriter care de cand se stie iubeste muzica. Canta de la varsta de 5 ani dar prima inregistrare oficiala a fost la varsta de 16, cand a colaborat pe o piesa cu Sisu.
Concurent la Vocea Romaniei in anul 2015, Andrei a intors toate cele 4 scaune si a facut echipa cu Marius Moga. Inregistrand sute de milioane de vizualizari cu ale lui compozitii, a colaborat cu artisti precum Akcent, Puya, Lidia Buble, Raluka, Andreea Banica, Otilia, Alexandra Ungureanu si multi altii. Andrei Vitan e pus pe treaba si vrea sa cucereasca piata internationala cu muzica lui de suflet, muzica reggaeton.
In prezent, fara vreo casa de discuri, a strans peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube la una din piesele lui de referinta ce-i poarta semnatura, single-ul Temperatura.

Joi in cadrul matinalului aflam de la cei doi artisti mai multe informatii in ceea ce priveste colaborarea  si noile proiecte pe care le pregateste.

Silver x Andrei Vitan – Timpu’ – va  fi difuzata la ArtFm in carul matinalului.