Evenimente

Julianne P. lanseaza single-ul “Solos”, alaturi de un videoclip super sexy – prezenta in matinalul de la ArtFM Bucuresti

Julianne P. lanseaza single-ul “Solos” sub egida Yeni Dunya Muzik (Netd Muzik). Piesa este produsa de Gasca Production, mix/masterul fiind realizat de Andy Robert (Any1). Videoclipul a fost filmat in Bucuresti si este regizat de Gasca Production.

“Dupa ce am studiat ore in sir de canto, am vrut sa fac pasi seriosi catre o cariera muzicala. Astfel, am cunoscut echipa Gasca Production si asa a luat nastere proiectul “Solos”. Nu in ultimul rand vreau sa ii multumesc lui Andy Robert pentru forma finala a piesei mele, care sper sa va placa si voua”, a declarat Julianne P..

Pe numele ei real, Iuliana Preda, Julianne P. provine dintr-o familie de muzicieni, fiind fiica cunoscutei interprete de muzica populara Cristina Turcu Preda. Pentru artista se anunta un an cu foarte multe lansari au colaborari, in cateva saptamani urmand sa lanseze primul ei single in limba romana, intr-o colaborare surpriza.

Artista va fi prezenta in studioul ArtFM, la matinal de la ora 8:00 la 11:00  vineri 23 octombrie 2010 .