Comunicate

Jurnalistul Vlad Avarvari, cunoscut si ca „PR-ul vedetelor” a implinit 22 de ani

Realizari peste realizari pentru Vlad Avarvari. Tanarul a implinit pe 18 iunie frumoasa varsta de 22 de ani, iar pe langa aceasta zi speciala, jurnalistul a absolvit tot in aceeasi zi, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de familie si prieteni, dar si de vedetele cu care acesta colaboreaza deja. Artista AVA care este si sora jurnalistului i-a fost alaturi impreuna cu mama lor, castigatoarea de la Romanii au talent – Ana-Maria Margean, David Dobrincu si Carmen Dobrincu, cu care Vlad are o relatie foarte apropiata, Alin Ciobanu de la The Burgr Factory, Missy Crissy, cunoscuta pentru colaborarile de succes cu Smiley, Alex Velea si Damian Draghici, Marian Dumitru, realizatorul emisiunii Dumi Show de la postul de radio ArtFm si multi altii.
Pe langa cadourile deosebite de la prieteni si familie, Vlad si-a facut alte doua cadouri foarte speciale de ziua lui, si anume, interviuri alaturi de doua legende ale televiziunii, Andreea Esca si Neti Sandu. Urmeaza ca tanarul jurnalist sa le posteze in curand si sa „se laude” lumii intregi cu rezultatul final, care ii va ajuta si la sustinerea lucrarii de licenta.
Petrecerea aniversara a fost una pe cinste, intr-un restaurant superb din centrul Bucurestiului, restaurantul Dada. Acesta le-a aratat urmaritorilor sai cu ce surprize a fost asteptat. Candy bar-ul superb postat de acesta a fost realizat de o cofetarie absolut geniala, care i-a pregatit prajituri personalizate cu IdeaMan – Cofetaria Armand, decorurile au fost asigurate de cei de la Happy Sell Baloane Petreceri, care au facut o treaba extraordinara si care i-au amenajat tanarului jurnalist un decor de senzatie, numai bun de fotografii. Invitatii au fost foarte incantati de mancarea geniala, care a fost asigurata de cei de la Boss miniBurgers si de tortul delicios de la Cofetaria Sweet Moments, care a fost recomandat de „PR-ul vedetelor” pe retelele de socializare. De asemenea, tortul cu etaj a fost special pentru Vlad, de mama acestuia, alaturi de cei de la Torturi de Vis, care au facut o treaba excelenta.
Vlad Avarvari este un tanar de doar 22 de ani, cunoscut pentru colaborarile de succes cu cei mai mari artisti din Romania, printre care amintim, artista AVA, vloggerita Miru, Roxana Nemes, David Dobrincu, Jador, proiectul international Shoeba si multi altii. Pe langa faptul ca are propriul site – IdeaMan.Ro si propria Agentie de Talent Management – PR – IdeaMan PR Agency, acesta este jurnalist la ProTv, unde are ocazia sa apara in cele mai inedite materiale.