Comunicate

La 64 de ani, urca pe scena „Vedeta populara” alaturi de Nicoleta Voica

Iuliana Tudor ne asteapta pe 1 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, la cea de-a doua editie din sezonul 8 al celui mai iubit talent-show de folclor.

O cunoaste si ii iubeste cantecele de cand se stie. Banateanul de 64 de ani si-a facut curaj sa vina la „Vedeta populara” in acest sezon, mai cu seama ca alaturi de el, la proba de duet, urca pe scena una dintre cele mai iubite artiste din zona, Nicoleta Voica. Fostul cojocar e hotarat sa isi reprezinte cu cinste vermosenii, dupa numele comunei de unde vine, aducand in fata juriului folclor autentic, cules din vatra satului cu zeci de ani in urma. Vom vedea daca atuurile sale il vor ajuta sa obtina mult ravnitul loc in semifinala, in editia cu numarul 2 a sezonului 8 „Vedeta populara”. Iuliana Tudor ne asteapta in fata micilor ecrane pe 1 mai, la ora 21.00, la TVR 1.

La calificare spera si o „fata simpla de la tara, de pe Valea Bargaului“ – cum ii place sa se recomande o tanara care studiaza in paralel Dreptul si Muzica la doua facultati de prestigiu. Cat de departe o va duce vocea mostenita de la bunica aflam in aceeasi editie a emisiunii.

Tot de la bunica ei spune ca mosteneste talentul si pasiunea pentru muzica o tanara din Romanati, masterand in Arta Muzicala Romana Contemporana, si ea aspiranta la titlul de „Vedeta populara“. Un singur concurent se poate califica, insa, in semifinala celui mai iubit talent-show de folclor. La asta spera si cel mai tanar candidat al serii, un botosanean de 16 ani, care a stiut ca vrea sa fie solist de folclor de la 9 ani, cand a cantat primul duet din viata lui, pe prispa casei, alaturi de mama pe care o vedea prea rar.

In cursa pentru premiul de 100.000 de lei se inscrie si o tanara din Maramures, care poate intra in Cartea Recordurilor la categoria „cel mai tanar artist”; ea activeaza intr-un ansamblu de „dantausi” de la varsta de… 1 an!

La aceasta editie „Vedeta populara”, artistii se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Rosca. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor se vede pe 1 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, fiind preluat simultan si la TVRi si TVR Moldova.